Menu

Administratieve rompslomp bij de verhuizing

verhuizen na de scheiding

verhuizen na de scheiding

Ze woonden nog maar twee jaar op hun nieuwe adres toen Bianca’s man aankondigde haar te verlaten. Vanaf dat moment sliep hij op zolder en Bianca lag te piekeren wat er allemaal op haar af kwam. Hij zorgde altijd dat alles geregeld was, dat moest ze nu allemaal zelf oppakken.

Hoe langer ze erover nadenkt hoe meer zaken er op haar af komen. Hij deed altijd de administratie, de bankzaken en de verzekeringen. Nu moet Bianca dat zelf regelen. Waar moet ze beginnen. Hoe zit het met gezamenlijke contracten en abonnementen.

Na veel overleg hebben ze besloten dat Bianca een andere huis gaat zoeken. Het is niet makkelijk om een leuke woning voor je alleen te vinden. Dus heeft ze besloten eerst een tijdelijk onderkomen te huren.

Nu de administratieve rompslomp. Wat moet meeverhuizen en wat blijft op het oude adres lopen. Hij regelde al die zaken altijd. Wie-o-wie kan me helpen?

Even speuren op internet levert voor Bianca een handige service op. De verhuisservice van Verhuisvriend.nl. “Alle adreswijzigingen op een plek geregeld”. De “nieuwe” vriend regelt adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen. Precies wat Bianca nodig heeft.

Omdat ze in de hectische tijd van de scheiding best wat overzicht is het heel fijn dat dit overzicht haar gegeven wordt. Ze zegt zaken op die ze niet meer nodig heeft en meldt zich aan voor een leuk vrouwenblad. Daarnaast stuurt ze verhuisberichten naar alle instanties die haar in het klantenbestand hebben staan. De verhuisservice geeft haar rust.

Gelukkig worden alle verhuisberichten, opzeggingen en aanmeldingen stuk voor stuk bevestigd. Anders zou Bianca helemaal niet meer weten wat ze wel of niet geregeld heeft. Al met al dus een goede ondersteuning van haar nieuwe verhuisvriend.

Deze blog verscheen eerder in november 2012.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− twee = 4

Vlog

We kregen de vraag: Waarom verdwijnen liefde en respect uit je relatie? Deze vraag is natuurlijk heel moeilijk te beantwoorden maar Roos Boer heeft een heel mLees verder > scheiding liefde en respect
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.