Menu

Afvallen voor de zomer?

Deze blog is geschreven door Benfit:

Of pak je het dit jaar anders aan? Het naderende zomerseizoen is voor veel mensen een reden om weer aan de slag te gaan met hun gewicht. Eigenlijk zonde, als dit elk jaar opnieuw weer nodig is! Zou het niet mooi zijn als je een gezond gewicht hebt, dat het hele jaar door stabiel is? Zodat er geen dieet meer nodig is om op korte termijn weer een aantal kilo’s kwijt te raken, die er naderhand vaak zo weer aan zitten?

Bij BenFit.nl zijn wij van mening dat korte termijn oplossingen (diëten) slechts zorgen voor korte termijn resultaten. Daarom werken wij anders. Met onze ‘Eet-Beweeg-Relax’ methode werk je aan de lange termijn, oftewel een gezonde levensstijl voor de rest van je leven. Wij geloven dat mensen gelukkiger worden, positiever in het leven staan en meer aan kunnen wanneer ze gezond leven en daardoor lekkerder in hun vel zitten. Op dat moment ben je ook in staat om een gezonde levensstijl en een gezond gewicht te bereiken én behouden en een patroon van jojoën, diëten, afvallen en weer aankomen voorgoed achter je te laten. Blijvend afvallen op een gezonde manier is absoluut mogelijk, als je maar weet wat je moet doen en hoe je het moet doen. Dat leer je tijdens BenFit.nl.

De regie weer terugkrijgen over je leven, lichaam en gewicht

Het is ons doel om mensen te helpen het heft weer in eigen handen te nemen en weer positief in het leven te staan, wanneer zij:

• niet lekker in hun vel zitten

• zichzelf en hun lichaam al een tijd verwaarlozen

• (al tijden) in strijd zijn met hun gewicht en (keer op keer) diëten hebben gevolgd zonder (blijvend) resultaat

Herken jij jezelf in deze situatie? En ben jij er klaar voor om de benodigde stappen te zetten die jou gaan helpen aan een resultaat voor de lange termijn? Dan ben jij klaar voor BenFit.nl.

Meer informatie vind je op www.benfit.nl

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× 4 = acht
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.