Menu

Altijd handig: een vriend bij het verhuizen

verhuisvriend na de scheiding

verhuisvriend na de scheiding

Rutger was altijd op pad voor zijn werk. Dat was ook de reden dat Monique alle zaken thuis moest regelen. Ze was vaak alleen thuis, soms voelde ze zich zelfs eenzaam. Rutger heeft nooit interesse gehad in kinderen en dus zijn ze kinderloos gebleven.

In de afgelopen 10 jaar zijn Rutger en Monique vijf keer verhuisd. Het werk vroeg erom en Rutger moest hier wel in meegaan om zijn baan te houden. Het werk van Monique was ondergeschikt en ze moest alles opgeven om iedere keer met Rutger mee te verhuizen.

Op de kerstborrel van de hardloop club leerde Monique Lars kennen. Lars is een gescheiden man van haar leeftijd. Hij loopt in een andere groep maar ze had hem al wel eens gezien. Na deze borrel spraken ze nog een keertje af en het werd al gauw een romantische hechte relatie.

Monique besloot hierop om te gaan scheiden van Rutger zodat ze een leven met Lars op kon bouwen. Lars wilde graag dat Monique bij hem kwam wonen.

Omdat ze al zo veel verhuist is, weet Monique precies hoeveel rompslomp er op haar af komt. Vroeger stuurde ze alle post door naar het nieuwe adres maar dat kan tegenwoordig niet meer. Lars had pas nog gebruik gemaakt van Verhuisvriend.nl. Een service waarbij je al je adreswijzigingen op één plek kunt regelen. Daarnaast vond Monique er tijdelijke opslagruimte en leuke verhuiskaartjes. Ze kon alle rompslomp dus snel en overzichtelijk regelen.

Twee weken nadat ze alles hadden doorgegeven aan verhuisvriend.nl waren alle adreswijzigingen bevestigd en stonden al haar spullen die ze nog niet bij Lars kon plaatsen in de tijdelijke opslag. De administratieve rompslomp kostte haar weinig moeite zodat ze zich volledig kon richtten op de juridische zaken van de scheiding.

Handig he?! Zo’n verhuisvriend!

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zeven − 5 =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.