Menu

Ben je single? Ga gezellig uit met Go-out!

Single? Ga uit met Go-out

Ben je single en wil je na je relatie weer een nieuwe stap maken in je sociale leven, dan is Go-out.nl een goed begin.
We organiseren diverse uitjes en weekendjes weg. .
De kans dat je er goede vrienden aan overhoudt is groter dan dat je de nieuwe liefde van je leven ontmoet. In de ruim 20 jaar dat Go-out! bestaat zijn er wel al veel mooie relaties ontstaan. Doordat de nadruk niet op daten ligt, maar op een gezellige dag of weekend, leer je elkaar veel beter kennen dan bij daten.

Doelgroep: single

De meeste deelnemers zijn single veertigers en vijftigers, er zijn geen leeftijdsgrenzen. We gaan er vanuit dat je geboortedatum niet alles zegt over hoe oud je je voelt en overkomt. Ook zijn de meeste deelnemers heel actief en houden er van om van alles te ondernemen.

Kosten

Aanmelden voor de nieuwsbrief is gratis. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de alle uitjes en weekenden. Kijk op Go-out.nl. En meld je aan voor de nieuwsbrief.
De prijs van de activiteiten is heel divers en je kunt per keer vooraf betalen per iDeal. Doe je regelmatig meer dan kun je lid worden voor € 9.95 per maand. Dan krijg je korting en betaald je met automatische incasso kort voor het uitje.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− 4 = vijf
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.