Menu

Beperkt budget maar volle kledingkast

kleding in- en verkoop via internet

kleding in- en verkoop via internet

Je kent het wel, je hebt iets nieuws gekocht en wilt het in je kast hangen en inderdaad, met een beetje proppen lukt dat ook wel… Maar is het niet beter om eens wat op te ruimen? Zo begon mijn handeltje op een heel bekende verkoopsite. En sindsdien ruim ik elke maand mijn kast een keer op. Toegegeven, er komen ook wel weer nieuwe dingen bij. Maar ervaring leert dat wat er nieuw bijkomt beter matcht met wat er al is. Omdat je regelmatig opruimt weet je namelijk ook weer wat je al bezit en wat je mist. En je verdient er nog wat mee ook!

Ook kopen via zo’n site is heel makkelijk. Voor weinig geld koop je eens iets wat je zelf in de winkel nooit zou kopen, omdat je twijfelt of de stijl je past of omdat het simpelweg te duur is. Je durft sneller eens wat te proberen en vaak met verrassende resultaten. En bevalt het niet? Maak er een mooie foto van en plaats deze weer op de site. In het ergste geval verlies je een paar euro. Een miskoop in de winkel is vele malen duurder.

Experimenteer met de kledingstukken die je hebt en combineer met iets nieuws al is het maar een mooie shawl of een opvallende ketting. Je hoeft geen trendsetter te zijn om er goed uit te zien en toch op te vallen in de menigte. Juist aanvoelen wat jouw persoonlijkheid onderstreept is belangrijk. Zo zie je dat je met weinig financiële middelen toch een goed resultaat kunt bereiken, in deze tijd geen overbodige luxe.

Wilt u liever passen en de stoffen kunnen voelen? In veel steden, bijvoorbeeld ook in Eindhoven zijn aardig wat leuke tweedehandswinkeltjes te vinden die ook kleding voor u kunnen verkopen en waar u zelf goed zult kunnen slagen.

Ingrid Boeije

www.istyled.nl

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


× zeven = 49

Vlog

Waarom is het voorbij? Waarom wil hij of zij scheiden? Wat is er mis gegaan? Deze vragen komen vaak voorbij bij scheidingscoach Roos Boer. Ze vlogt erover: Scheidingscoach Succesvol ScheLees verder > Waarom wil zij scheiden?
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.

Download de Gratis Checklist Scheiden en maak je scheiding overzichtelijk