Menu

Beperkt budget maar volle kledingkast

kleding in- en verkoop via internet

Je kent het wel, je hebt iets nieuws gekocht en wilt het in je kast hangen en inderdaad, met een beetje proppen lukt dat ook wel… Maar is het niet beter om eens wat op te ruimen? Zo begon mijn handeltje op een heel bekende verkoopsite. En sindsdien ruim ik elke maand mijn kast een keer op. Toegegeven, er komen ook wel weer nieuwe dingen bij. Maar ervaring leert dat wat er nieuw bijkomt beter matcht met wat er al is. Omdat je regelmatig opruimt weet je namelijk ook weer wat je al bezit en wat je mist. En je verdient er nog wat mee ook!

Ook kopen via zo’n site is heel makkelijk. Voor weinig geld koop je eens iets wat je zelf in de winkel nooit zou kopen, omdat je twijfelt of de stijl je past of omdat het simpelweg te duur is. Je durft sneller eens wat te proberen en vaak met verrassende resultaten. En bevalt het niet? Maak er een mooie foto van en plaats deze weer op de site. In het ergste geval verlies je een paar euro. Een miskoop in de winkel is vele malen duurder.

Experimenteer met de kledingstukken die je hebt en combineer met iets nieuws al is het maar een mooie shawl of een opvallende ketting. Je hoeft geen trendsetter te zijn om er goed uit te zien en toch op te vallen in de menigte. Juist aanvoelen wat jouw persoonlijkheid onderstreept is belangrijk. Zo zie je dat je met weinig financiële middelen toch een goed resultaat kunt bereiken, in deze tijd geen overbodige luxe.

Wilt u liever passen en de stoffen kunnen voelen? In veel steden, bijvoorbeeld ook in Eindhoven zijn aardig wat leuke tweedehandswinkeltjes te vinden die ook kleding voor u kunnen verkopen en waar u zelf goed zult kunnen slagen.

Ingrid Boeije

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ 1 = drie
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.