Menu

Boeken over scheiden

Boeken over Scheiding

Boeken over Scheiding

Er wordt veel geschreven over scheiden of gescheiden zijn. Dat zie je alleen al aan het aantal blogs dat op nieuwestap.nl gepubliceerd wordt. Er worden ook heel veel boeken geschreven. Boeken die een specifiek gedeelte van de echtscheiding beschrijven of boeken die wat algemener zijn. En ieder boek geeft je wat. Boeken kunnen her- en erkenning geven, je kan ervan leren, je kan er in wegduiken en het geeft je rust. Je kan je kinderen voorlezen en ze zo op een goede manier voorbereiden op wat komen gaat en je kan jezelf ontwikkelen. Met andere woorden: boeken zijn onmisbaar in deze fase van je leven. Wij gaat elke maand wat interessante boeken over Scheiden voor  je op een rijtje zetten. Maar je kan natuurlijk ook via de algemenere link zelf gaan zoeken in de bibliotheek van Bol.com

boeken over scheidenScheiden voor Dummies We hebben vaker met scheiden te maken dan we wensen. Of je nu samenwoont of getrouwd bent, bij een scheiding komen heel wat zaken kijken. En dat terwijl je tijdens een scheiding vaak geen zin of tijd hebt om je in allerlei onderwerpen te verdiepen. Scheiden voor Dummies is de praktische gids waarmee je je tijdig en adequaat kunt voorbereiden op de financiële, emotionele en juridische zaken rond een scheiding. Je wordt stap voor stap meegenomen in de wereld van risico’s, gevolgen en maatregelen rondom scheiden. De auteur geeft tips en verwijst naar handige websites of rekenmodellen die je helpen om de materie op een praktische wijze te begrijpen, de kans op fouten te verkleinen en het proces goedkoper en sneller te doorlopen.

 

Boeken over Scheiding

Heen en Weer Als kinderen te maken krijgen met ouders die gaan scheiden, verandert er ontzettend veel in hun leven. Van de ene op de andere dag is hun veilige, vertrouwde wereldje er niet meer. Dat is niet altijd makkelijk. Maar… een scheiding hoeft niet alleen maar vervelend te zijn. Je krijgt twee huizen, je hebt twee kamers en twee keer speelgoed. Na een tijdje zul je eraan wennen dat je ouders niet meer samen zijn. In dit boek staat alles wat kinderen zouden moeten weten over een scheiding en met welke gevoelens je dan te maken kunt krijgen. Bovendien staan er veel praktische tips in om het wonen in twee huizen makkelijker te maken.

 

Boeken over scheiding

Aan alle kinderen van gescheiden ouders
Elk jaar krijgen 70.000 thuiswonende kinderen te horen dat hun ouders gaan scheiden. Soms gaat het goed, vaak ook niet. Dat kan anders. Marsha Pinedo, oprichter van Villa Pinedo dé online community voor kinderen met gescheiden ouders neemt je in dit boek bij de hand. In Aan alle gescheiden ouders laat Marsha de kinderen zelf aan het woord, in persoonlijke verhalen die iedere ouder zullen raken: wat zij meemaken, voelen en denken. Op een indringende manier openen deze kinderen je de ogen, aangevuld met tips en adviezen van deskundigen en oefeningen waar je meteen iets mee kunt. Zodat jouw kind later kan zeggen: `Mijn ouders? Die zijn echt goed gescheiden.
Dus ben je op zoek naar Boeken over scheiding, klik dan op de link.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


1 + zes =

Vlog

Wat komt er bij jou op als je denkt aan de zomervakantie? Waar denk je aan als je denkt aan de zomervakantie? Zon, ontspanning en gezellig met je kinderen? Je kinderen lang niet zien? Als je gescheiden bent en je kinderen gaan 3 weken op vakantie zijn met de andere ouder kun je ze heel Lees verder > gescheiden ouders
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.

Download de Gratis Checklist Scheiden en maak je scheiding overzichtelijk