Menu

Budgetcoach en echtscheiding

budgetcoach en echtscheiding

Een scheiding is al vervelend genoeg met alle veranderingen die daarbij plaats vinden. Eén van die veranderingen is het financiële plaatje. In de meeste gevallen valt een inkomen weg. Kan degene die achterblijft in de voorheen gezamenlijke woning alles wel alleen betalen? Ook voor degene die ergens anders gaat wonen is het belangrijk overzicht te krijgen in het nieuwe financiële plaatje. Bestaat er misschien recht op toeslagen?

Wat doet een budgetcoach:

Een budgetcoach helpt u bij het opzetten van een sluitende huishoudbegroting. Dat is belangrijk om onoverzichtelijke inkomsten en uitgaven weer beheersbaar te krijgen. Daarnaast helpt het om niet (verder) in financiële problemen te komen, door het maken van keuzes en het stellen van prioriteiten.

Belangrijk onderdeel van het budgetteren is het maken van een budgetmaandoverzicht dat inzicht biedt in wat er binnenkomt en wat er uitgaat. Om elke maand uit te komen met uw beschikbare inkomsten is het hebben van zo’n overzicht een voorwaarde. Pas als dit overzicht er is, kunt u voor de lange termijn plannen waaraan het geld uitgegeven kan worden.

Het kan zijn dat bij het opstellen van het budgetmaandoverzicht blijkt dat uw inkomsten en uitgaven niet met elkaar in de pas lopen en dat er meer uitgaat dan er binnen komt. In dat geval bekijkt de Budgetcoach samen met u welke mogelijkheden er zijn om de uitgaven zodanig aan te passen dat er weer evenwicht ontstaat.

Kosten inzet van een budgetcoach
De kosten inzet van een budgetcoach bedragen eenmalig ongeveer € 221,50. U krijgt hiervoor ook een ingevuld maandoverzicht toegestuurd, naar uw nieuwe situatie.

Waarom een Budgetcoach:

  • Het streven is dat binnen 5 werkdagen een budgetcoach bij u thuis komt; ook ’s avonds.
  • We werken met NEN-gecertificeerde budgetcoaches, die hun kennis jaarlijks op peil (moeten) houden.
  • We hebben in het hele land budgetcoaches, dus ook in de regio waar u woont.
  • We zijn positief beoordeeld op een WBP-audit, hetgeen betekent dat we zeer zorgvuldig met u gegevens omgaan. De informatie blijft uitsluitend op de backoffice; de budgetcoaches zelf bewaren niets van de informatie die zij verkrijgen.

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via

Contact

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


een × = 6
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos komt in haar praktijk heel vaak de vraag tegen: “Hoe kom ik over mijn ex heen? Het is heel normaal dat je in je leven telkens weer herinnerd wordt aan die ene persoon waar je lang je leven mee hebt gedeeld. En dat je dat juist níet wil. Los komen van je ex klinkt Lees verder > hoe kom ik over mijn ex heen
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.