Menu

Isa Hoes en Barry Atsma, Doordraven en overeind blijven

0 comments

Onze “ambassadeur” Barry Atsma heeft samen met Isa Hoes een boek geschreven: “Doordraven en overeind blijven”, een open, eerlijk en onbeschaamd zelfportret. Het boek is gedeeltelijk gebaseerd op columns uit Kek Mama, maar bevat ook heel veel nieuw materiaal, waaronder niet eerder verschenen brieven en whatsappjes met (veel!) pics. Isa en Barry nemen hun leven onder de loep en laten zien hoe ook zij, ondanks overvolle agenda’s alles onder controle proberen te houden.

Isa en Barry raakten bevriend op de set van “Rozengeur & Wodka Lime”. Behalve de lusten en lasten van het acteren blijken er veel meer raakvlakken tussen hen te zijn. Zoals opvoedperikelen, de uitdaging van het alleenstaand ouderschap en de zoektocht naar een nieuwe partner. Ook hun onvermijdelijke verschillen leiden tot een openhartige, liefdevolle en vaak humoristische correspondentie.

Wij kunnen 3 gesigneerde(!) exemplaren van het boek verloten. Wil je daarvoor in aanmerking komen, doe dan mee met onze Facebook actie. De verloting vindt donderdag 20 juni plaats. Wij nemen contact op met de winnaars.

 

Doordraven en overeind blijven

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− twee = 1

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.