Menu

Isa Hoes en Barry Atsma, Doordraven en overeind blijven

0 comments

Onze “ambassadeur” Barry Atsma heeft samen met Isa Hoes een boek geschreven: “Doordraven en overeind blijven”, een open, eerlijk en onbeschaamd zelfportret. Het boek is gedeeltelijk gebaseerd op columns uit Kek Mama, maar bevat ook heel veel nieuw materiaal, waaronder niet eerder verschenen brieven en whatsappjes met (veel!) pics. Isa en Barry nemen hun leven onder de loep en laten zien hoe ook zij, ondanks overvolle agenda’s alles onder controle proberen te houden.

Isa en Barry raakten bevriend op de set van “Rozengeur & Wodka Lime”. Behalve de lusten en lasten van het acteren blijken er veel meer raakvlakken tussen hen te zijn. Zoals opvoedperikelen, de uitdaging van het alleenstaand ouderschap en de zoektocht naar een nieuwe partner. Ook hun onvermijdelijke verschillen leiden tot een openhartige, liefdevolle en vaak humoristische correspondentie.

Wij kunnen 3 gesigneerde(!) exemplaren van het boek verloten. Wil je daarvoor in aanmerking komen, doe dan mee met onze Facebook actie. De verloting vindt donderdag 20 juni plaats. Wij nemen contact op met de winnaars.

 

Doordraven en overeind blijven

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


− 5 = twee
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wanneer er iemand vreemdgaat, heeft dat een heel groot effect op je relatie. Er is veel pijn en verdriet bij de verwerking van het vreemdgaan. En gaat je relatie dit overleven? Maar ongeacht of je relatie het overleeft, is het heel belangrijk om samen de pijn en het verdriet onder ogen te zien en aan Lees verder > vreemdgaan wat doet dat met je relatie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.