Menu

Datingcoach: Humor tijdens het daten kun je leren

daten

datenDe Nederlandse man moet grappiger. Dat is de conclusie van datingcoaches die honderden mannen hebben geleerd hoe ze meer succes in hun datingcarrière kunnen hebben. Humor is één van de meest onderschatte ingrediënten van mannelijke aantrekkingskracht. Samen met de standup comedian Roel Verburg gaan de mannen daarom een kijkje nemen in het brein van een comedian.

In de workshop krijgen de deelnemers eerst ‘graptheorie’ om deze vervolgens te gaan oefenen. De belofte is dat ze in één middag leren hoe ze ieder gesprek grappig kunnen maken. Ze leren welke humor het beste werkt bij vrouwen – en ook wat hélémaal niet werkt.

Door te experimenteren met verschillende stijlen van humor leren de deelnemers hun ‘innerlijke komiek’ te ontdekken. Uitgangspunt bij de flirtcoaches van AttractionGym is aantrekkingskracht creëren door eerlijkheid. Sneaky versiertrucs om vrouwen in bed te praten, waar zij vervolgens een rotgevoel aan overhoudt zul je bij ons niet leren.

Wat ga je leren om het daten makkelijker te maken?

Dit is wat je wél gaat leren:
– begrijpen hoe humor écht werkt, zodat je in staat bent om ieder gesprek tijdens het daten grappig te maken
– je eigen stijl ontdekken zodat je je comedy persona beter kunt perfectioneren – aan de hand van de stijlen van bekende comedians
– de techniek die standup comedians gebruiken om te ‘ontsnappen’ wanneer een grap ‘mislukt’
– hoe je met simpele ‘tweaks’ iedere grap beter kunt laten aankomen
– en nog veel, veel meer

De workshop vindt plaats op zaterdag 21 maart om 14:00 uur. Er zijn reeds 35 aanmeldingen, dus wees snel bij want vol is vol. Aanmelden kan via deze link:
http://www.attractiongym.nl/event-signup (*10 euro voor de zaal).

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vier × = 36
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.