Menu

De weg naar nieuw ouderschap na de scheiding. Gratis e-book

nieuw ouderschap na scheiding

Scheidingscoach én ervaringsdeskundige Koos van der Zwet heeft een e-book geschreven dat jou begeleidt om de succesvolle stap te nemen naar nieuw ouderschap na de scheiding.

Het is duidelijk dat het in het belang van de kinderen is om na je echtscheiding een nieuwe modus te vinden in het contact met je ex. Je bent gewend om als partners door het leven te gaan. Nu je stopt in je rol als partners moet je door in je rol als ouders. Ouders die allebei het beste willen voor jullie kinderen. Ouders die gezamenlijk meeleven met het leven van de kinderen. Maar hoe moeilijk is dat?

In dit e-book staat de weg naar nieuw ouderschap beschreven. Met tips en valkuilen en veel herkenbare situaties.

Je kan het e-book gratis downloaden: e-book over nieuw ouderschap na scheiding

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


7 − een =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.