Menu

Een post voor later

vastleggen van emoties

vastleggen van emoties

Coen heeft vier kinderen. Twee wonen er bij hem en twee bij zijn ex-vrouw. Het was een vechtscheiding, een drama en met het slechtst denkbare scenario: dubbel gescheiden. Alles wat in zijn vermogen lag, heeft hij geprobeerd om de vier kinderen bij elkaar te houden. Tot zijn grote verdriet ziet hij zijn 11 en 13-jarige maar een keer in de maand.

En als ze dan samen zijn, wil hij het vieren en niet steeds die ingewikkelde strijd bespreken.

Hij wil ze sparen maar ook heel graag laten weten hoe belangrijk ze voor hem zijn en dat hij zijn uiterste best heeft gedaan en zal blijven doen om ze weer bij elkaar te brengen, met hun broertjes in één huis. Want later is niet meer uit te leggen hoe het is gegaan. En hij houdt van ze, net zoveel als van de kleintjes.

Coen besloot toen om een PostVoorLater te maken. Om te vertellen dat hij, midden in de strijd van de scheiding, het verdriet van het niet meer samen wonen, net zoveel van ze hield als altijd, als vroeger en in de toekomst, dat er geen verschil is, dat hij ze gemist heeft en hoe graag hij ze alle vier weer bij elkaar wil hebben.

Het is nu bijna een jaar geleden en er is nog niets veranderd. Hoe de situatie zich verder ook ontwikkelt, hij hoopt dat zijn verhaal van toen, de kinderen later zal troosten.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8 × vijf =
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.