Menu

Een weekendje in december wandelen met singles

wandelen met singles

Go-Out! is een activiteitenclub voor singles van 35+  met actieve boeiende mensen. Al meer dan 20 jaar organiseren wij dag- avond- en weekeind uitjes. De meeste deelnemers zijn alleenstaand en tussen de 40 en 55 jaar. De interesses en activiteiten zijn breed. Gezelligheid, sportief, creatief, party, natuur, cultureel. Je kunt het allemaal bij ons vinden. De nadruk ligt bij Go-Out! op gezelligheid, samen leuke dingen doen en nieuwe mensen ontmoeten. Dus daarom Go-Out!

Het weekend van 8 december organiseren ze een weekend weg in Twente.

Lees verder of kijk op Go-out!.nl om je in te schrijven.

Een lang weekend er even helemaal uit. Met leuke mensen, in een mooi luxe huis, mooie wandelingen en een goede kok die voor lekker eten zorgt. Dat is een Go-out! wandelweekend in het kort.

Wij organiseren al jaren minimaal twee keer per jaar een wandelweekend. Dit keer kunnen er maximaal 16 personen mee doen, Altijd een leuke combinatie tussen mensen die al vaker zijn mee geweest en nieuwe deelnemers. Er is altijd een gezellige sfeer waardoor je er al snel thuis voelt. We verblijven altijd in een mooie accommodaties in een mooie omgeving.

Dit keer zijn het 2 bungalows op een park midden in de bossen bij Oldenzaal. Dat is lekker sfeervol huis, met Finse sauna, stoomcabine en bubbelbad.

Tijdens weekend zorgt onze eigen vaste kok voor het ontbijt en het avond eten. En na een lekkere wandeling is er altijd weer een bijzonder smakelijke kop eigengemaakte soep.

Dit huis ligt op het Landgoed Het Hulsbeek en vlakbij de sauna Saré, voor als je een dagje niet mee wil lopen.

Tijdens het weekend maken we vier afwisselende wandelingen.
We lopen door bossen en weilanden van Twente. Zo loop je weer door een prachtig beekdal en daarna is er weer een geweldig uitzicht. De maximale afstand die we tijdens het weekend zullen afleggen is ongeveer 15 km per dag. En we nemen ook altijd ruim de tijd voor een lekkere lunch. Het wandeltempo is ontspannen en er is alle tijd om in je eigen tempo te lopen.

De Go-out wandelweekenden zijn niet alleen maar wandelen, er is ook alle ruimte om ook andere dingen op jezelf of samen met anderen te doen.  De wandelingen zijn zodanig opgezet dat je er ook voor kunt kiezen om slechts een deel van de wandeling mee te lopen. Gezelligheid en het vakantiegevoel staan voorop.

 

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


zeven × = 21
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.