Menu

Een zomerkamp voor kinderen van gescheiden ouders

kinderen van gescheiden ouders

In Nederland zijn er steeds meer kinderen van gescheiden ouders of die midden in een scheiding zitten. Uit ervaring weten we dat kinderen hier veel last van hebben. Met de zomervakantie voor de deur willen we deze kinderen een paar mooie dagen geven.

Zomerkamp voor kinderen van gescheiden ouders

Speciaal voor kinderen van gescheiden ouders organiseert 2Divorce een zomerkamp. Tijdens dit kamp kunnen ze meedoen aan allerlei activiteiten, zoals flessenvoetbal, kampvuur maken en diverse sporten. Noem het maar op! Het thema is FUN. Plezier maken staat voorop tijdens deze dagen. We doen spelletjes om elkaar beter te leren kennen, maar ook staan we stil bij de situatie waar de kinderen zich in bevinden.

De Kinderstem

Onder begeleiding van sportleraren en gedragsdeskundigen kunnen ze ervaringen uitwisselen en van elkaar leren. Er is veel aandacht voor de problemen van de kinderen en we bieden ze ook de ruimte om hierover te praten. We helpen ze om hun stem te laten horen. Dit doen we door sport en spel. Zo leren ze om samen te werken, flexibel te zijn en meer zelfvertrouwen te krijgen. Maar het gaat vooral om het plezier maken in een andere omgeving.

Waar en wanneer?

Het zomerkamp zal plaatsvinden bij De Buiteling in Wenum-Wiesel op 12 t/m 14 augustus 2016. Het kamp wordt speciaal georganiseerd voor kinderen van 9 – 12 jaar.

Wil je jouw kinderen aanmelden voor dit leuke zomerkamp?

Klik hier voor het inschrijfformulier.

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


× 5 = tien
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.