Menu

Eenoudervakantie Curaçao

Het exotische vakantie-eiland Curaçao ligt middenin de tropen. Het is er gemiddeld 28 graden en de zon schijnt iedere dag zo’n 8 uur. De gemiddelde zee temperatuur ligt rond de 27 graden. En dat het hele jaar door! Bovendien is het vanwege de noordoostenwind nooit onaangenaam warm op het eiland. Het is dus altijd, zelfs midden in de winter, mooi weer op Curaçao. Je kunt dus altijd je flip-flops aan…..Need I say more?!

Je kan honderdduizenden redenen bedenken om lekker te genieten van het fantastische eiland Curacao. Bedenk het vergezicht met de kleurrijke huizen, de parelwitte stranden, het kleurige onderwaterleven en de dolfijnen.

Eenoudervakantie Curaçao boeken?

Maris Life heeft een hele fijne eenoudervakantie naar Curaçao op het programma staan.

eenoudervakantie curaçao

Hotel Livingstone ligt in de prachtige Jan Thiel Baai aan een prachtig familiestrand. Wij vinden de Jan Thiel Baai de perfecte locatie voor een vakantie op Curaçao. Het water is er rustig waardoor de kinderen veilig in het water kunnen spelen. Dit palmenstrand is grotendeels door mensen aangelegd maar dat doet niets af aan de tropische Caraïbische uitstraling van het strand! Hier vind je een flinke dosis Curaçaose gezelligheid. De baai is namelijk voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een heerlijke vakantie, zoals ligbedden, parasols, restaurantjes en een watersportcentrum. De omgeving is erg tropisch met palmbomen en cactussen.

Kijk snel bij Maris Life voor de verdere details van de reis.

Eenoudervakantie Curacao

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


+ zes = 13
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos is een aantal jaar geleden gescheiden. Ze heeft na de scheiding lang in de overlevingsstand gezeten maar ze is nu zo ver dat ze weer echt kan genieten. Wil jij dat ook? Kijk haar vlog en laat je door Roos inspireren om stappen te zetten.   Wil je meer vlogs zien van Roos?   Lees verder > overlevingsstand
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.