Eenoudervakantie Curaçao

eenoudervakantie curaçao

Het exotische vakantie-eiland Curaçao ligt middenin de tropen. Het is er gemiddeld 28 graden en de zon schijnt iedere dag zo’n 8 uur. De gemiddelde zee temperatuur ligt rond de 27 graden. En dat het hele jaar door! Bovendien is het vanwege de noordoostenwind nooit onaangenaam warm op het eiland. Het is dus altijd, zelfs midden in de winter, mooi weer op Curaçao. Je kunt dus altijd je flip-flops aan…..Need I say more?!

Je kan honderdduizenden redenen bedenken om lekker te genieten van het fantastische eiland Curacao. Bedenk het vergezicht met de kleurrijke huizen, de parelwitte stranden, het kleurige onderwaterleven en de dolfijnen.

Eenoudervakantie Curaçao boeken?

Maris Life heeft een hele fijne eenoudervakantie naar Curaçao op het programma staan.

eenoudervakantie curaçao

Hotel Livingstone ligt in de prachtige Jan Thiel Baai aan een prachtig familiestrand. Wij vinden de Jan Thiel Baai de perfecte locatie voor een vakantie op Curaçao. Het water is er rustig waardoor de kinderen veilig in het water kunnen spelen. Dit palmenstrand is grotendeels door mensen aangelegd maar dat doet niets af aan de tropische Caraïbische uitstraling van het strand! Hier vind je een flinke dosis Curaçaose gezelligheid. De baai is namelijk voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een heerlijke vakantie, zoals ligbedden, parasols, restaurantjes en een watersportcentrum. De omgeving is erg tropisch met palmbomen en cactussen.

Kijk snel bij Maris Life voor de verdere details van de reis.

Eenoudervakantie Curacao

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− drie = 4

Vlog

Geslaagd en gescheiden ouders? Een mooie vlog voor de ouders van kinderen die eindexamen gedaan hebben. Ouders: denk eraan dat dit voor je kind een onvergetelijke dag en ervaring moet worden. Maak er een feestje van! Klik op onderstaande link voor de vlog: Geslaagd en gescheiden ouders?  

geslaagd en gescheiden ouders