Eenoudervakantie Ibiza

eenoudervakantie Ibiza

IBIZA. Alleen de naam al heeft iets magisch! Daarom hebben we een heerlijke eenoudervakantie Ibiza gevonden voor je:

Eenoudervakantie Ibiza boeken?

Wow we’re going to Ibiza! Goudgele zandstranden, knusse baaitjes, een azuurblauwe zee, idyllische dorpjes, maar ook hippies, jetset en spectaculaire nachtclubs. Dit alles maakt Ibiza tot misschien wel het meest kleurrijke en trendy eiland van dit moment.

Maris Life biedt een prachtige eenoudervakantie aan naar San Antonio. Hotel Marco Polo ligt op een unieke locatie, op steenworp afstand van het strand (100 meter) en op circa 200 meter van het centrum van San Antonio. Je zit hier dus lekker rustig en je kan de drukte opzoeken wanneer je wilt. Met het goede openaar vervoer ben je zo in Ibiza stad waar je allemaal leuke boetiekjes vindt en natuurlijk de lekkerste tapa’s kan eten!

Waarom eenoudervakantie Ibiza bij Maris Life?

Kies je voor een alleenstaande ouder vakantie met Maris Life dan kies je voor een groepsreis waarbij je de volledige vrijheid hebt. Het woord “moeten” bestaat niet en jij bepaalt de invulling van jouw vakantie. Kids maken snel nieuwe vriendjes en omdat de kinderen genieten, geniet jij ook. Je hebt gezelligheid met andere ouders maar onthoud; niets moet, alles mag. Meedoen aan activiteiten of excursies is vrije keuze want het is per slot van rekening jouw vakantie!
Eenoudervakantie Ibiza Maris Life

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


+ vijf = 13

Vlog

Geslaagd en gescheiden ouders? Een mooie vlog voor de ouders van kinderen die eindexamen gedaan hebben. Ouders: denk eraan dat dit voor je kind een onvergetelijke dag en ervaring moet worden. Maak er een feestje van! Klik op onderstaande link voor de vlog: Geslaagd en gescheiden ouders?  

geslaagd en gescheiden ouders