Menu

Eenoudervakantie Ibiza

eenoudervakantie Ibiza

IBIZA. Alleen de naam al heeft iets magisch! Daarom hebben we een heerlijke eenoudervakantie Ibiza gevonden voor je:

Eenoudervakantie Ibiza boeken?

Wow we’re going to Ibiza! Goudgele zandstranden, knusse baaitjes, een azuurblauwe zee, idyllische dorpjes, maar ook hippies, jetset en spectaculaire nachtclubs. Dit alles maakt Ibiza tot misschien wel het meest kleurrijke en trendy eiland van dit moment.

Maris Life biedt een prachtige eenoudervakantie aan naar San Antonio. Hotel Marco Polo ligt op een unieke locatie, op steenworp afstand van het strand (100 meter) en op circa 200 meter van het centrum van San Antonio. Je zit hier dus lekker rustig en je kan de drukte opzoeken wanneer je wilt. Met het goede openaar vervoer ben je zo in Ibiza stad waar je allemaal leuke boetiekjes vindt en natuurlijk de lekkerste tapa’s kan eten!

Waarom eenoudervakantie Ibiza bij Maris Life?

Kies je voor een alleenstaande ouder vakantie met Maris Life dan kies je voor een groepsreis waarbij je de volledige vrijheid hebt. Het woord “moeten” bestaat niet en jij bepaalt de invulling van jouw vakantie. Kids maken snel nieuwe vriendjes en omdat de kinderen genieten, geniet jij ook. Je hebt gezelligheid met andere ouders maar onthoud; niets moet, alles mag. Meedoen aan activiteiten of excursies is vrije keuze want het is per slot van rekening jouw vakantie!
Eenoudervakantie Ibiza Maris Life

REAGEER OP DEZE BLOG

Laat ook van je horen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


6 × drie =

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.