Menu

1Door Mediation en Coaching

1Door

Scheiden staat op de tweede plaats in de lijst van ingrijpende gebeurtenissen. Dit geldt zowel voor de ouders als voor de kinderen. Zit je er middenin, dan komt er zoveel op je af. Alle vragen en onduidelijkheden rondom huisvesting en financiën en dan ook nog de emotionele rollercoaster die een scheiding met zich meebrengt. Bovenal wil je het zo goed mogelijk doen voor je kinderen. Maar hoe doe je dat?

Hoe fijn is het dan als je terecht kunt bij iemand met een jarenlange ervaring die je niet alleen met alle zakelijke en juridische vraagstukken kan helpen, maar bovenal een coachprogramma aanbiedt welke zich bewezen heeft in de praktijk. En dat is wat ik jou te bieden heb.

Uit elkaar met behoud van liefdevol ouderschap

Samen netjes uit elkaar, met de beste zorg voor je kinderen? De sleutel ligt bij jou.

 • Je wilt het beste voor jouw kind(eren)
 • Je wilt dat alles goed en eerlijk geregeld is
 • Je zit met veel vragen over huisvesting, financiën en alimentatie
 • Je wilt er samen uitkomen, maar weet niet goed hoe
 • Je wilt geen “gedoe” meer met de andere ouder
 • Je wilt je niet meer verdrietig, boos of teleurgesteld voelen
 • Je maakt je zorgen om wat de scheiding betekent voor je kinderen.

Als mediator begeleid ik jullie om samen tot eerlijke afspraken te komen en voorkom je – ook in de toekomst – ruzie over onduidelijke afspraken.

Tijdens of na de feitelijke scheiding begeleid ik jou, als scheidingscoach, om de andere ouder met neutrale emoties tegemoet te kunnen treden. Ik leer je zo te communiceren dat je bij de ander voor elkaar krijgt wat jij wilt in het belang van je kinderen zonder dat je de ander tegen je in het harnas jaagt. Geen conflicten meer zonder het gevoel te hebben dat jij altijd degene bent die water bij de wijn moet doen. Dit coachtraject kun je onafhankelijk van de andere ouder volgen.

Tot slot coach ik jou zodat jij je kinderen goed door de scheiding heen kunt begeleiden. Je leert de signalen te herkennen die jouw kinderen in hun leeftijdscategorie afgeven en je leert omgaan met het gegeven dat de kinderen op twee plekken “thuis” zijn en opgevoed worden.

Rust en harmonie in het samengesteld gezin

Als jij of de andere ouder een samengesteld gezin vormt met een nieuwe partner en eventuele kinderen kan de harmonie weer ernstig verstoord raken. Ook hierbij ligt de sleutel voor succes bij jou.

 • Je vraagt je af hoe en/of wanneer je het beste je nieuwe partner kunt introduceren
 • Je wilt dat het leuk en gezellig is en niet steeds een strijd
 • Je zit in een spagaat tussen kinderen en ex- of nieuwe partner
 • Je voelt je buitengesloten en/of eenzaam in de relatie
 • Een van de exen heeft te veel invloed op jullie nieuwe gezin
 • Je maakt je zorgen om wat het nieuwe gezin betekent voor je kinderen.

Een nieuw samengesteld gezin kent haar eigen dynamieken. Met kennis en vaardigheden rondom deze dynamieken kun jij een succes maken van je samengestelde gezin. Als stiefcoach en ervaringsdeskundige geef ik jou die begeleiding die jij nodig hebt.

Wat te doen

Blijf niet in je eentje worstelen. Gun jezelf een goede coach. Neem vrijblijvend contact met mij op. Tijdens een oriënterend gesprek kunnen we samen kijken wat ik voor jou (jullie) kan betekenen.

#Uitliefdevoorjekind

Renata Vermeulen

1Door Mediation & Coaching

MfN Registermediator

Succesvol Scheidingscoach bij Succesvol Scheiden Achterhoek,

Aangesloten bij Succesvol Scheiden Nederland

info@1door.nl

06-41177954/0314-727125

www.1door.nl

 

1Door mediation en Coaching
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wat er gebeurt als mensen uit elkaar gaan is dat zij in hun eigen waarheid gaan geloven. En die waarheid wordt heel belangrijk. Alleen, die waarheid is perceptie, het is maar net hoe je het bekijkt. Wat voor jou een ‘6’ is, is voor de ander een ‘9’. Het is maar net hoe je er Lees verder > waarheid is perceptie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.