Menu

Bart van Schagen Relatie- en Scheidingscoach

Relatie- en scheidingscoach

Over Bart

Na een relatie van 20 jaar zijn mijn ex-partner en ik in een vechtscheiding beland. Samen hebben we de hulp ingeroepen van een collega scheidingscoach om ons door onze scheiding te begeleiden. Zij heeft de emotionele angel eruit gehaald en ervoor gezorgd wij in harmonie en met respect met elkaar om kunnen gaan. We zijn nu de beste ouders voor onze 2 kinderen en kunnen met nieuwe energie aan een andere toekomst bouwen.

Ik help jou!

Scheiden is een stressvol en emotioneel proces. Op de stressmeter van het leven staat scheiden op de 2e plaats na het verlies van een dierbare. Als ervaringsdeskundige en scheidingscoach help ik je privé rust te ervaren en geef ik je vertrouwen in je toekomst na je scheiding. Ook en vooral in het belang van jullie kinderen.

Mijn coaching programma’s

In mijn coaching programmas begeleid ik je door de verschillende fasen van je scheiding. Ik geef je inzichten en leer je de juiste stappen te zetten, zodat jij met een gerust hart verder kunt met je leven!

Ga je uit elkaar of ben je al uit elkaar, maar vraag je je af hoe nu verder?

Neem dan gerust contact met mij op en kijken we samen wat er nodig is!
Bart van Schagen
Relatie- & Scheidingscoach

M: 06.41.18.11.37

E: info@bartvanschagen.nl


W: www.bartvanschagen.nl

 
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wanneer er iemand vreemdgaat, heeft dat een heel groot effect op je relatie. Er is veel pijn en verdriet bij de verwerking van het vreemdgaan. En gaat je relatie dit overleven? Maar ongeacht of je relatie het overleeft, is het heel belangrijk om samen de pijn en het verdriet onder ogen te zien en aan Lees verder > vreemdgaan wat doet dat met je relatie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.