Menu

Boeve Familierecht & Mediation

Boeve familierecht

Boeve Familierecht & Mediation is een in Arnhem gevestigd niche advocatenkantoor, dat zich vergaand gespecialiseerd heeft in het procederen en begeleiden van cliënten op het gebied van het personen en familierecht.

Wij verlenen onze dienstverlening op een moderne wijze en zijn doelgericht, daadkrachtig, benaderbaar en bereikbaar. Zo maken wij gebruik van moderne communicatiemiddelen – waardoor bijvoorbeeld ook een geografische afstand makkelijk te overbruggen is – en zijn wij, indien de zaak dat vraagt, uiteraard ook buiten kantoortijden beschikbaar.

Wij zoeken samen met de cliënt naar een passende oplossing voor het ontstane geschil en geven daarbij de voorkeur aan het overleg, maar schuwen indien dat nodig is een procedure zeker niet.

Indien u kennis met ons wil komen maken, kunt u ons bellen op telefoonnummer 026-3823114 of een email sturen via info@boevefamilierecht.nl

Uiteraard kunt u ook eerst eens een kijkje nemen op onze website www.boevefamilierecht.nl

 

boeve familierecht
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Krijg jij al de bibbers bij het idee dat je met de andere ouder moet overleggen hoe de gewijzigde plannen voor de lockdown periode eruit gaan zien? Vind jij het heel ingewikkeld om te communiceren met je ex partner? Renata Vermeulen geeft je in onderstaande vlog tips hoe je makkelijker kan communiceren met je ex. Lees verder > wijzigen de kerstplannen door de lockdown?
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.