Menu

CJG

centrum voor jeugd en gezin

Centrum Jeugd & Gezin ‘s-Hertogenbosch

Als ouder heb je vast af en toe vragen bij het opvoeden van je kind of kinderen. Zeker na zoiets enerverends als een scheiding. Waarom slaapt mijn kind zo slecht? Doe ik het allemaal wel goed? Hoeveel zakgeld kan ik mijn dochter geven? Mijn kind wordt gepest op school, hoe kan ik hem weerbaarder maken. Wat doe je dan als ouder en waar kun je terecht?

Met deze vragen kun je terecht bij het Centrum Jeugd & Gezin.

Wij zijn er voor alle ouders en opvoeders van kinderen en jongeren. Maar ook kinderen en jongeren die vragen hebben, kunnen bij ons terecht. Voorbeelden van vragen die jongeren ons stellen zijn: Ik kan niet opschieten met de nieuwe vriendin van mijn vader. Al mijn vrienden mogen uit, ik niet. Wat kan ik daaraan doen? Ik wil graag kleedgeld. Hoe kan ik mijn ouders overtuigen?  Hoe ga ik daarmee om? Of hebben jullie informatie over veilig vrijen?

Het adres van het Centrum Jeugd & Gezin is Hinthamerstraat 145. We zijn daar bereikbaar op maandagochtend van 09.00 – 13.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. Je kan vrijblijvend binnenlopen en je vraag stellen aan de informatie-en adviesmedewerker.

Daarnaast is het CJG van maandag tot en met vrijdag (met uitzondering van maandagmiddag) van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Het gratis telefoonnummer luidt: 0800 -6441414.

Je kunt je vraag ook via onze website stellen: www.cjg-s-hertogenbosch.nl. Hier kun je ook uitgebreide informatie vinden over ons cursusaanbod, lezingen en informatie over verschillende thema’s die te maken hebben met de opvoeding, zoals de puberteit, eetproblemen en echtscheiding.

Tot ziens in het Centrum Jeugd & Gezin ’s-Hertogenbosch!

MEER BLOGS VAN DEZE PARTNER:

Scheiding en jongeren

Scheiding en jongeren

17 april 2012
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Scheiden is een moeilijke beslissing voor volwassenen. Vaak gaat het om verschillen en onenigheden tussen hen. Kinderen zien beide ouders als geheel, met hun goede en minder goede kanten. Een kind kan niet kiezen tussen ouders op basis van de minder goede kanten. Roos vertelt in haar vlog van vandaag hoe je als ouders er Lees verder > kind kan niet kiezen tussen ouders
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.