Menu

Familierecht De Boorder Schoots

echtscheidingsadvocaten

De Boorder Schoots Familierechtadvocaten, Mediators en Collaborative Divorce Lawyers heeft zich volledig gespecialiseerd in het familierecht. Alle advocaten en mediators van het kantoor doen uitsluitend familierecht.

Het kantoor is gevestigd in Amsterdam, Naarden en Arnhem en heeft zowel een nationale als een internationale praktijk.

 

Door hun ruime ervaring en focus op alleen het familierecht zijn de advocaten en mediators van De Boorder Schoots in staat een strategie te kiezen die optimaal aansluit bij het type zaak en de betrokken personen.

echtscheidingsadvocaatechtscheidingsadvocaat

Marjolein de Boorder en Mirjam Schoots

 

Lees alle blogs van De Boorder Schoots

www.deboorderschoots.nl

Vlog

Marloes van Succesvol Scheiden Brabant bespreekt vandaag met je de keuze Scheiden of Blijven? Wanneer je denkt aan scheiden maar je bent niet zeker of het de juiste stap is, is het al heel belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan. Marloes denkt met jLees verder > Scheiden of blijven?
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.