Menu

Familierecht De Boorder Schoots

familierecht advocaten nieuw

echtscheidingsadvocaten

De Boorder Schoots Familierechtadvocaten, Mediators en Collaborative Divorce Lawyers heeft zich volledig gespecialiseerd in het familierecht. Alle advocaten en mediators van het kantoor doen uitsluitend familierecht.

Het kantoor is gevestigd in Amsterdam, Naarden en Arnhem en heeft zowel een nationale als een internationale praktijk.

 

Door hun ruime ervaring en focus op alleen het familierecht zijn de advocaten en mediators van De Boorder Schoots in staat een strategie te kiezen die optimaal aansluit bij het type zaak en de betrokken personen.

echtscheidingsadvocaatechtscheidingsadvocaat

Marjolein de Boorder en Mirjam Schoots

 

Lees alle blogs van De Boorder Schoots

www.deboorderschoots.nl

Vlog

Op zondag 22 april wordt Binnenstebuiten uitgezonden De scheiding van haar ouders levert fikse onrust op voor Emma, en dat kan ze er nou net niet bij hebben want ze staat op het punt om Nederlands kampioen schieten te worden. Als ze in haar dagboek haar gevoelens op een rijtje zet, levert dat een verrassend Lees verder >

pubermeisje met gescheiden ouders
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.