Menu

Scheiden zonder schade, Family Factory

scheiden zonder schade

 

Scheiden zonder Schade en Family Factory

Stichting De Family Factory geeft ouders een steuntje in de rug om de vader of moeder te worden die zij graag willen zijn voor hun kinderen. Dat doen we door hen de kans te geven om de verhalen en ideeën, tips en ervaringen van andere ouders te gebruiken als bron van inspiratie voor hun drukke gezinsleven.

De Family Factory is er voor iedereen die voor kinderen zorgt. Ouders, co-ouders, alleenstaande ouders, samengesteld-gezin-ouders. En natuurlijk ook voor pleegouders en andere opvoeders.

Vrijwilligers en trainers van de Family Factory verzorgen jaarlijks tientallen bijeenkomsten voor groepen ouders. Daarnaast heeft de Family Factory een kleine uitgeverij waarin we inspiratieboekjes, spellen en andere materialen ontwikkelen waarin verhalen, ideeën en tips van ouders centraal staan.

Op dit moment werken we aan een inspiratieboekje met verhalen en vooral veel praktische tips van gescheiden ouders voor scheidende ouders. Het boekje wordt na de zomer gratis verspreid in alle Nederlandse gemeenten. Om Scheiden zonder Schade te bevorderen.

Heb jij voor scheidende ouders een gouden tip of inspirerende ervaring en heb je een paar minuten tijd om (anoniem) je verhaal op te schrijven?

https://familyfactory.nu/scheidenzonderschade

family factory scheiden zonder schade
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Kinderen verdienen ouders die onvoorwaardelijk geven. Renata beschrijft in deze vlog gedeeltelijk hoe ouderverstoting kan ontstaan. Liefde tussen twee volwassenen moet in evenwicht zijn. Dit evenwicht wordt door een scheiding verstoord. Liefde tussen ouders en kind is niet in evenwicht. Ouders geven meer en dat hoort bij de rolverdeling tussen ouders en kind. Het is Lees verder > hoe kan ouderverstoting ontstaan

Gouden Tips

Wil jij wekelijks onze Gouden Tips ontvangen? Meld je dan aan!
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.