Menu

Scheiden zonder schade, Family Factory

scheiden zonder schade

 

Scheiden zonder Schade en Family Factory

Stichting De Family Factory geeft ouders een steuntje in de rug om de vader of moeder te worden die zij graag willen zijn voor hun kinderen. Dat doen we door hen de kans te geven om de verhalen en ideeën, tips en ervaringen van andere ouders te gebruiken als bron van inspiratie voor hun drukke gezinsleven.

De Family Factory is er voor iedereen die voor kinderen zorgt. Ouders, co-ouders, alleenstaande ouders, samengesteld-gezin-ouders. En natuurlijk ook voor pleegouders en andere opvoeders.

Vrijwilligers en trainers van de Family Factory verzorgen jaarlijks tientallen bijeenkomsten voor groepen ouders. Daarnaast heeft de Family Factory een kleine uitgeverij waarin we inspiratieboekjes, spellen en andere materialen ontwikkelen waarin verhalen, ideeën en tips van ouders centraal staan.

Op dit moment werken we aan een inspiratieboekje met verhalen en vooral veel praktische tips van gescheiden ouders voor scheidende ouders. Het boekje wordt na de zomer gratis verspreid in alle Nederlandse gemeenten. Om Scheiden zonder Schade te bevorderen.

Heb jij voor scheidende ouders een gouden tip of inspirerende ervaring en heb je een paar minuten tijd om (anoniem) je verhaal op te schrijven?

https://familyfactory.nu/scheidenzonderschade

family factory scheiden zonder schade

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding

Gouden Tips

Wil jij wekelijks onze Gouden Tips ontvangen? Meld je dan aan!
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.