Menu

Fideliz mediation

echtscheidingsmediator

Hallo allemaal,

Mijn naam is Bernadette Keijzer, ik ben 38 jaar en moeder van drie prachtige dochters. De oudste is 7 en de jongste 2 zijn 5 jaar. Je leest het goed, ik ben ook moeder van een tweeling. Lekker druk drie van die meiden in dezelfde leeftijd, maar ook hartstikke leuk. Op het moment dat ons bekend werd dat ons gezin uitgebreid zou worden met een tweeling, kwam dit voor mij lichtelijk als een schok. Gelukkig reageerde mijn man hierop met: “Nou Bernadette, voorlopig blijf jij maar lekker thuis. Hier krijgen wij onze handen vol aan”.

Na een aantal jaren thuis bij de kinderen te zijn geweest vond ik het tijd worden om weer aan de slag te gaan. De kinderen zijn al een stuk groter en gaan nu allemaal naar school. Tijd voor mij om na te denken wat ik graag zou willen doen. Na hier goed over nagedacht te hebben en op onderzoek uit te zijn gegaan, kwam ik tot de ontdekking, en tevens tot het besluit, dat mediation echt iets voor mij is. Ik heb hier gelijk actie op ondernomen en ben een intensieve beroepsopleiding mediation gaan volgen. Mijn specialisatie is familie mediation, maar ik ben ook inzetbaar bij andere conflicten.

ADR geregistreerd

Ik ben ADR-geregistreerd familie mediator, onderhandelaar en conflictcoach. Zie ook www.adr-register.com en www.icr-coachregister.com

echtscheidingsmediator

 

 

 

 

Eerlijke en open uitstraling

Voordat ik moeder werd was ik jaren werkzaam bij een advocatenkantoor en in de makelaardij als office manager. Mensen vertellen mij heel makkelijk hun verhaal, zelfs als dat heel persoonlijk of aangrijpend is. Ook in mijn werk kwam ik dat regelmatig tegen. Mijn omgeving beaamt dat ik een eerlijke en open uitstraling heb die mensen uitnodigt hun verhaal te doen. Ik wil heel graag iets betekenen voor andere mensen dus waarom niet beroepsmatig. Mijn juridische achtergrond kan ik hier bovendien heel goed combineren met het psychologische aspect. Ook dat trekt mij aan.

Mediator

Als mediator probeer ik mensen weer met elkaar in gesprek te brengen door structuur te bieden in de (veelal) vastgelopen communicatie. Mensen worden aangemoedigd met elkaar in gesprek te blijven en ieder hun eigen verhaal te vertellen. Tevens stimuleer ik hen om zoveel mogelijk op eigen kracht de kwestie aan te pakken. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat iedereen met een tevreden gevoel naar huis gaat. Dat alles is gezegd wat er (nog) gezegd moest worden en alles naar tevredenheid is geregeld voor nu en in de toekomst. Zeker als er kinderen in het spel zijn is het essentieel dat de onderlinge afspraken worden nageleefd. Mediation is een vorm van bemiddeling waarbij een deskundige de onderhandelingen tussen conflictpartners begeleidt. Er wordt gezocht naar gezamenlijk gedragen oplossingen of  besluiten. De mediation helpt om vastgelopen onderhandelingen vlot te trekken en is een goede methodiek als het snel bereiken van resultaat, kostenbeheersing en zelf de regie blijven voeren belangrijk gevonden worden.

Conflict-/relatiecoach

Als conflict-/relatiecoach begeleid ik conflictpartners in het verkrijgen van inzicht in de eigen bijdrage aan het conflict (wat zelfreflectie vraagt) en daar de verantwoordelijkheid voor te nemen. De betrokkenen worden zich bewust van wat onderliggend meespeelt (zoals behoeften of  overtuigingen die belemmerend werken). Daar wordt op gecoacht, waardoor ruimte gaat ontstaan om vanuit een andere invalshoek naar het conflict te kijken. Tijdens dit proces leren conflictpartners patronen te doorbreken en om op een andere wijze de relatie voort te zetten. Tevens kan ik jullie begeleiden van partners naar ouders.

Wist je dat mediation ook inzetbaar is bij relatieproblemenbij problemen in de familiesfeer, bij problemen met een collega of bij problemen met de buren? Eigenlijk is mediation bij ieder “conflict” inzetbaar. Benieuwd of mediation ook iets voor jou is? Kijk maar eens onder het kopje mediation. Indien je meer informatie wenst te ontvangen, dan kun je het contactformulier invullen en dan neem ik contact op. Laat daartoe altijd je telefoonnummer achter.

Wanneer je erin slaagt om je conflict/kwestie op te lossen met behulp van mediation, kun je je de weg naar de rechter besparen. Verder ken het de relatie met je (ex-)partner aanzienlijk verbeteren. Bij mediation kom je samen tot een aanvaardbare oplossing. Je hebt de oplossing dus in eigen hand.

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat jullie met een tevreden gevoel de deur uitgaan. Dat jullie mooie en goede afspraken met elkaar gemaakt hebben waar één ieder zich in kan vinden. Dat jullie de deur uit lopen met een mooi convenant, ouderschapsplan of vaststellingsovereenkomst. Dat alles is gezegd wat er (nog) gezegd moest worden, het verleden is afgesloten en dat alles naar tevredenheid  is geregeld. Op naar de toekomst!

Wil je meer weten over mij en over wat ik allemaal voor jullie kan betekenen? Kijk dan eens op mijn website: www.fideliz.nl of neem contact op, om een gratis en vrijblijvende afspraak in te plannen, via 0513 72 44 05. Mijn praktijk bevindt zich in Heerenveen.

echtscheidingsmediator

 

 
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos geeft in deze vlog 3 tips om je scheiding iets makkelijker te maken. In januari besluiten er relatief veel stellen om uit elkaar te gaan. Dit is een aantal jaar geleden ook bij Roos gebeurd. Zij weet hoe het voelt en wat er op je af komt. Met deze tips wordt deze nare periode Lees verder > 3 tips om je scheiding makkelijker te maken
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.