Menu

Finc Accountants

Scheiden & geldzaken

Als het om geld gaat, staan de meeste mensen bij een scheiding op scherp. En terecht.
De financiële afwikkeling bepaalt in hoge mate hoe je nabije toekomst er financieel uitziet.

Krijg je waar je recht op hebt? Welke keuzes zijn fiscaal gezien het voordeligst? Hoe zit het met alimentatie, co-ouderschap of toeslagen en de eigen woning? Het is in beider belang om deze zaken goed te regelen.

Scheiden en ondernemen

Is er sprake van een eigen onderneming, dan komt er nog meer op je af.
De waarde van de onderneming speelt namelijk een cruciale rol bij de financiële afwikkeling van de scheiding. Een onafhankelijke waardeberekening is noodzakelijk.

Een bijzondere expertise van Finc Accountants is het bepalen van de waarde van bedrijven. Wij zijn daarin een neutrale partij. En dat is belangrijk: zo weet je zeker dat je belangen voldoende meewegen en beschermd worden.

Schakel onze begeleiding in bij:

  • Het vaststellen van de waarde van de onderneming(en)
  • Het zorgen voor voldoende waarborging van de verschillende belangen
  • De fiscale en financiële effecten van de echtscheiding op de onderneming

Ook voor andere vermogensvragen rond de scheiding kun je natuurlijk bij ons terecht. Denk aan lopende financieringen, pensioenen of kwesties rond het erfrecht.

Rust en vertrouwen

Uit elkaar gaan is vaak al ingewikkeld genoeg. Betrouwbaar en onafhankelijk advies over de financiële kant geeft rust en overzicht. Je kunt betere beslissingen nemen en voorkomt dat je jezelf onverhoopt benadeelt.

Bel of mail daarom gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Edward Gaakeer RA

Dennis Ligthart AA

Finc Accountants

Prof. Asserweg 6

5144 NC WAALWIJK

Tel. 0416-675150

E: waalwijk@fincaccountants

scheiden en eigen bedrijf

 

 

 

 

 

MEER BLOGS VAN DEZE PARTNER:

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.