Menu

Flexx van DAS

Flexx van DAS

Het zal je maar overkomen. Dat jouw man je verlaat. Dat jij een ander vindt. Dat het gewoon allemaal niet loopt zoals je in eerste instantie had gehoopt. Dat ‘voor eeuwig en altijd’ uiteindelijk een fabeltje blijkt. Het kan. En je bent zeker niet de enige.

Je kan hopen dat het vanzelf verdwijnt, maar dat doet het niet. Maar een oplossing is er altijd. Flexx van DAS wil je daar met liefde bij helpen, want dat heb je toch een beetje nodig. Onze mediators zijn ervaren en snappen wat jij nodig hebt.

Flexx van DAS is het zusje van DAS. Wij bieden rechtshulp van nu. Voor een éénmalig bedrag de juridische hulp die jij nodig hebt, zonder dat je ergens aan vast zit.

Jullie willen een gevecht in de rechtszaal voorkomen. Een ervaren mediator begeleidt jullie als onafhankelijke partij bij het maken van alle scheidingsafspraken. Met onze landelijke dekking is er altijd wel een mediator in de buurt. Ook ’s avonds.

Een kennismakingsgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Hebben jullie hier vervolgens allebei een goed gevoel over? Dan kunnen jullie aan het scheidingsproces beginnen. In de sessies brengen jullie alle belangen in kaart en leggen afspraken voor de toekomst vast. Dat gebeurt in een scheidingsconvenant dat jullie ondertekenen.

FORMULIER GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

 

Vlog

We kwamen deze heldere uitleg over ouderverstoting tegen van Desiree Meulemans

ouderverstoting
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.