Menu

FYBS coaching voor gelukkige moeders

Het antwoord is altijd LIEFDE

Helleke Demmers is het gezicht achter FYBS.

Ze is coach en moeder van 2 jongens; Damian (2011) en Eliyah (2018). Ze is getrouwd met Michel en samen wonen zij in IJmuiden. Ze heeft een hond uit Griekenland waar ze graag mee naar het strand gaat en deelt haar huis met 2 katten. Ze houdt van een goede wijn in een mooi glas en staat graag in de keuken. 

In haar praktijk helpt zij gescheiden moeders ondanks de omstandigheden weer positief in het leven te staan. Zelf is zij in 2014 gescheiden van de vader van Damian. Het huwelijk kende een stormachtig verloop en een vechtscheiding volgde. In 2019 werd hierom een OTS (onder toezicht stelling) over haar oudste zoon Damian uitgesproken. 

Haar kennis als ervaringsdeskundige van huiselijk geweld gebruikt zij in haar praktijk en daarnaast zet zij zich in de gemeentelijke politiek in als steunfractielid. Zij hoopt door het openhartig vertellen van haar verhaal het taboe te doorbreken en vrouwen zoals haar te helpen.

Nederland vrij van ongelukkige kinderen

Haar missie is om Nederland vrij te krijgen van ongelukkige kinderen, iets wat volgens haar staat en valt met gelukkige moeders. Hiervoor heeft zij een online cursus ontwikkeld; ‘in 4 weken gelukkiger’ en daarnaast helpt zij vrouwen met het FENIKS programma. Dit is een 1 op 1 coachingsprogramma met een integrale aanpak. 

Kenmerkend voor haar, volgens haar klanten, zijn haar fijne energie, de manier waarop zij lastige onderwerpen bespreekbaar weet te maken en de fijne tools die zorgen voor instant happiness. Zelf hoopt ze de wereld mooier achter te laten dan zij hem aantrof en zegt zij: “het antwoord is altijd liefde; liefde voor elkaar en liefde voor het leven an sich.” 

 
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

In deze video legt Gwyneth Paltrow uit hoe zij en Chris Martin het co ouderschap samen goLees verder > Gwyneth Paltrow co ouderschap
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.