Menu

Gezinfluencer, voor een fijn samengesteld gezin

gezinfluencer

De #1 training voor jouw samengestelde gezin

  • Vind je het lastig om je plek te vinden in jouw nieuwe gezin?
  • Heb je moeite met de kinderen van je partner?
  • Voel je je niet meer thuis in je eigen huis?

Allemaal normale dingen die je tegenkomt in een samengesteld gezin.

Gezinfluencer helpt je de uitdagingen van jouw samengestelde gezin succesvol op te lossen.

WAAROM?
Bijna iedereen begint met verkeerde verwachtingen en veel te weinig informatie aan een nieuw gezin.
Daarom gaan 70% van de samengestelde gezinnen weer uit elkaar.
Wij helpen met de best mogelijke (door)start zodat jullie wél samenblijven.

WAT?
Door super praktische doe-het-zelf online-trainingen.
Je leert waarom een samengesteld gezin vaak zo ingewikkeld is, en vooral hoe het veel beter kan.

HOE?

Met onze onlinetrainingen ga je, op een tijd en plaats die jou passen, zelf aan de slag.
Alleen 0f met je partner en in je eigen tempo. De trainingen zijn eerlijk, positief & oplossingsgericht.

“een effectieve en toegankelijke training

voor een succesvol samengesteld gezin”

Kinderen hebben stabiliteit nodig. Een gelukkig en vooral duurzaam gezin is erg belangrijk.

Het ‘nieuwe’ gezin uit elkaar zien vallen heeft bijna altijd veel meer negatieve gevolgen voor een kind dan bij het eerste gezin. Deze gevolgen dragen ze vaak de rest van hun leven mee. Ook hun kinderen krijgen er vaak last van. Dat moet echt anders, en dat kan ook echt anders.

Ga jij voor de beste kansen?

www.gezinfluencer.nl

hallo@gezinfluencer.nl

06-39003877  | 020-3697959 (van 10:00 tot 22:00)

 Gezinfluencer is in 2018 gestart met het ontwikkelen van een volledig online trainingsprogramma voor samengestelde gezinnen. Onze missie is om de succeskansen van samengestelde gezinnen veel groter te maken. We zijn ervan overtuigd dat een onlineprogramma een belangrijke bijdrage levert omdat het veel laagdrempeliger is dan reguliere coaching en trainingen. Volgens onze visie zijn de drie grootste problemen binnen deze gezinnen de verkeerde verwachtingen waarmee mensen beginnen, de vaak zeer beperkte voorbereiding en de communicatie onderling. Het programma is gebaseerd op de laatste onderzoeken en (wetenschappelijke) informatie op het gebied van stiefgezinnen en relaties. Ons team bestaat uit ervaringsdeskundige professionals en iedereen heeft persoonlijk ervaring met het leven in een samengesteld gezin.

gezinfluencer

 
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Je vrouw gaat vreemd met je beste vriend Wat nu? Je loopt over van verdriet, woede en onbegrip. Marloes geeftLees verder > Je vrouw gaat vreemd met je beste vriend.
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.