Menu

Goudsmid Marijke Mul

Goudsmid Marijke Mul

trouwring vervangen na echtscheiding

Trouwringen laten vermaken na scheiding

Sieraad Laten Maken door Marijke Mul

Met 30 jaar ervaring als goudsmid en sieraadontwerpster en 25 jaar als ondernemer is Marijke Mul samen met haar team aan goudsmeden toonaangevend in haar vakgebied. Kenmerkend voor haar werkstijl is haar vertaling van iemands persoonlijkheid, verhaal en emotie naar een sieraad. Op deze manier vermaakt zij ook trouwringen na een scheiding.

Proces van trouwring naar nieuw sieraad

Sieraad Laten Maken’ is het atelier van Marijke in Haarlem waar zij dagelijks sieraden ontwerpt en creëert met haar team aan goudsmeden. In eerste instantie gaat zij hier met mensen zo’n anderhalf uur in gesprek, maar dat kan eventueel ook telefonisch of via Skype. Tijdens dit gesprek wordt een nieuw ontwerp geschetst aan de hand van iemands persoonlijkheid, verhaal, emotie en in het geval van een scheiding ook op basis van de symboliek en het materiaal van de trouwring. Geregeld willen exen hun trouwringen laten vermaken voor zichzelf, en soms voor hun kinderen.

Vermaakte trouwringen met positieve associaties

Marijke merkt dat zij met haar werk bijdraagt aan een stukje verwerking tijdens en na een scheiding. Door nieuwe en positieve verhalen en emoties te verbinden aan een vermaakte trouwring, krijgen exen ook weer positieve associaties met hun huidige situatie en de toekomst. Zo maken Marijke en haar team door middel van sieraden emoties letterlijk en figuurlijk draagbaar.

Marijkes’ stijl

Marijke haar ontwerpstijl laat zich omschrijven als kwalitatief, innovatief, speels, elegant, stijlvol en een mix aan modern en klassiek. Hierdoor creëert zij tijdloze sieraden van Nederlandse bodem naar een persoonlijk en emotioneel design, vervaardigd door vakmensen. Haar sieraden gaan een leven lang mee en vallen op, zonder te ‘aanwezig’ te zijn. Naast sieraden op maat heeft zij ook haar eigen sieradenlijn.

Meer informatie? Kijk op www.marijkemul.nl of www.sieraadlatenmaken.nl.

Vlog

We kregen de vraag: Waarom verdwijnen liefde en respect uit je relatie? Deze vraag is natuurlijk heel moeilijk te beantwoorden maar Roos Boer heeft een heel mLees verder > scheiding liefde en respect
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.