Menu

Hello Mediator

Hello Mediator

Wij bieden diensten aan voor bedrijven, groepen en individuen

Bij Hello Mediator treft u op ieder gebied een specialist, door heel Nederland.

Iedere specialist is gekwalificeerd en geregistreerd ADR- of MfN-geregistreerd mediator. Dit houdt in dat zij aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen om hun beroep als mediator uit te mogen oefenen.

Onze mediators zijn gespecialiseerd in het begeleiden van het gesprek tussen partijen die een verbintenis aan willen gaan of willen verbreken. Er dienen heldere afspraken gemaakt te worden voor nu en in de toekomst, zowel in praktische als in financiële zin. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst of een convenant.

Bij Hello Mediator kunt u erop rekenen dat u:

Wordt begeleid van het begin tot het eind;
Beslissingen zelf neemt;
Altijd te maken heeft met een deskundige;
Doelgerichte en efficiënte ondersteuning krijgt;
Voordeliger uit bent dan via een advocaat;
Wordt begeleid door een onpartijdige en betrokken mediator;
Niet meer gesprekken voert dan nodig.

Onze mediators zijn gespecialiseerd in:

Familiemediation;
Scheidingsmediation;
Arbeidsmediation;
Overheidsmediation;
Mediation in het onderwijs;
Buurtbemiddeling;
Preventieve mediation;
Nalatenschappen;
Relatieproblemen.

Wij helpen mensen elkaar weer te begrijpen.

Dit doen wij door partijen met elkaar in gesprek te brengen en een ander licht op de situatie te schijnen. Hierdoor kan de communicatie tussen partijen worden verbeterd. Mediation is nagenoeg bij ieder geschil/conflict inzetbaar.

Geen slapeloze nachten meer.

Als u een conflict of een geschil met iemand heeft of u wilt gaan scheiden, dan kan dit voor slapeloze nachten zorgen. “Hoe zal dit aflopen? Financieel gezien? Hoe ziet mijn toekomst eruit? Kunnen wij dit probleem oplossen?”

Allerlei vragen steken de kop op!

In Friesland hebben ze het volgende gezegde:

“Pikerje net, it komt dochs oars”

Vrij vertaald: maak je geen zorgen, het zal toch anders zijn.

Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Onze mediators kunnen u helpen met het zoeken en het vinden van de antwoorden waar u naar op zoek bent. Zo hoeft u uiteindelijk niet meer te piekeren en heeft u geen slapeloze nachten meer! Want zeg nou zelf; die slapeloze nachten, die wil toch niemand?

Ons doel: een zonnige toekomst.

Wij willen zoveel mogelijk mensen helpen hun conflict op te lossen. Zodat zij weer lekker kunnen slapen en zij een zonnige toekomst tegemoet kunnen gaan.

Wie we zijn

We houden van wat we doen, en dat blijkt. Wij kennen de sector als onze broekzak. Bemiddelen is waar wij ons voor inzetten en samen bundelen wij onze krachten, kennis en expertise zodat wij mensen van verschillende niveaus en met diverse problemen kunnen helpen. Geen uitdaging is ons te groot of te klein en we doen onze uiterste best voor elke zaak die we op ons nemen.

Strategieën

Iedere klant is uniek. Daarom stemmen we onze strategieën  precies af op uw behoeften. Het maakt niet uit hoe uw kwestie op dit moment is, we gaan met u om de tafel zitten, luisteren naar uw wensen en stellen een mediationovereenkomst en een plan van aanpak op dat speciaal op u is afgestemd.

Onze mediators

Wij hebben mediators in verschillende delen van het land en zijn nog aan het groeien! Bent u benieuwd naar onze mediators en naar wat zij voor u kunnen betekenen? Kijk dan op onze website: www.hellomediator.eu

Nog geen mediator bij u in de buurt? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, dan gaan wij dit alsnog voor u in orde maken.
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Renata vertelt in deze vlog hoe je als ouder in een spagaat terecht kunt komen. Een spagaat tussen je gevoel en je verstand. Want natuurlijk zegt je verstand dat het goed is dat je kind ook naar de andere ouder gaat. Maar waarom voelt het dan zo beroerd. Waarom blijft het maar zo vreselijk pijn Lees verder > afscheiden van je kind is pijnlijk
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.