Menu

HelloLaw

HelloLaw

Hello daar!

Wij zijn HelloLaw, een groep jonge, enthousiaste mensen die samen hard werken aan de juridische dienstverlening van nu.

Wij geloven dat er nogal wat anders kan in onze branche en daarom werken wij ook net even wat anders. Jij kunt bij ons inzichtelijke processen, lagere kosten en vooral duidelijkheid verwachten. Wij vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent, welke opties je hebt en wat de gevolgen van je keuzes zijn.

Dat laatste is misschien nog wel het belangrijkst. Want bij ons draait alles om jouw keuzes. Je zult ons niet horen over onze juridische strategie. Bij ons zit jij aan het stuur en je kunt erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om jouw oplossing te bereiken. Het laatste dat je wilt is namelijk een prima juridisch resultaat, dat niet voelt als een oplossing. En wat heb je er dan eigenlijk aan?

Wij gaan daarom verder dan de regels, de wetten en uitspraken. Wij leren jou graag kennen zodat we echt begrijpen waar het om draait.

Bij ons gaat het dus om jou. Dat merk je aan alles. De manier waarop je ons kunt bereiken, hoe we met je communiceren en wat we doen met je feedback. Wij werken samen met jou. Want wij geloven dat we alleen zo kunnen komen tot een oplossing die echt bij je past.

Welkom bij HelloLaw

088 1411 011

Vlog

Voor je kind is de scheiding ook een rouwproces. Loyaliteit hoort bij kinderen. Loyaliteit naar allebei de ouders. Hoe begeleid je als ouders dit rouwproces het beste? Hoe help je je kind de scheiding te verwerken? Marloes Andriessen van Succesvol Scheiden Brabant geeft je in deze vlogLees verder > het help je je kind de scheiding te verwerken
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.