Menu

HypotheekAdvies.nl

hypotheek en scheiding

Tijdens een scheiding heb je veel aan je hoofd. Naast alle emotionele beslissingen moeten er ook praktische zaken worden geregeld. Een belangrijke vraag is of een van jullie in het huidige huis kan blijven wonen en hoe je dat financieel goed regelt. Met name als je samen een koophuis hebt is dat behoorlijk complex.

Om daarover een verstandige beslissing te nemen is het raadzaam om de hulp van een hypotheekadviseur in te schakelen die kennis heeft van scheidingsvraagstukken. Maar hoe vind je zo’n adviseur?

HypotheekAdvies.nl geeft jou een onafhankelijk overzicht van hypotheekadviseurs in Nederland. Op basis van jouw voorkeuren kan je in een paar minuten een gratis afspraak maken. Zoek jij een hypotheekadviseur die thuis is in echtscheidingsstukken en in de avonduren bij jou thuis kan komen? Via HypotheekAdvies.nl is deze zo gevonden. Naast het vinden van de juiste hypotheekadviseur helpen wij je graag met nuttige informatie, bijvoorbeeld over hypotheek en scheiden.

Heb jij behoefte aan hypotheekadvies van een adviseur die gespecialiseerd is in scheidingsvraagstukken? Klik op de knop hieronder, geef jouw persoonlijke voorkeuren aan en vind de adviseur die bij jou past.

Hypotheekadviseur zoeken

Wil je eerst meer weten over HypotheekAdvies.nl, bekijk dan onze animatie hieronder of bezoek ons op HypotheekAdvies.nl.

 

Vlog

Judith is gescheiden en komt met de volgende vraag bij Roos: “Mijn zoon wil niet meer naar zijn vader. Wat kan ik doen?” Samen zijn ze gaan onderzoeken waarom Sjoerd niet graag naar zijn vader gaat.   Heb jij dezelfde vraag? Roos Boer van Succesvol Scheiden het Gooi wil graag met Lees verder > mijn zoon wil niet meer naar zijn vader

Gouden Tips

Wil jij wekelijks onze Gouden Tips ontvangen? Meld je dan aan!
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.