Menu

Jezelf voor elkaar

Coaching zodat jij weer gelukkig wordt na de scheiding

Toen ik 10 jaar geleden in scheiding lag met 2 kleine kinderen vroeg ik me af:

Hoe kom ik hier doorheen?

Hoe word ik weer gelukkig na mijn scheiding

Hoe pak ik mijn leven weer op na een scheiding?

Ik herken dezelfde vragen nu van mensen die ik coach tijdens hun scheidingsperiode want scheiden heeft zoveel impact op de rest van je leven.Door mijn persoonlijke (online) coaching bereik je:

  • Een frisse nieuwe start, zonder zorgen
  • Rust en geluk voor jou en voor je kinderen
  • Communicatie met je ex zonder stress of strijd

Mijn coaching is altijd maatwerk en wordt volledig afgestemd op jouw situatie en jouw vragen.

Zelf ben ik ook ervaringsdeskundige. Ik heb 10 jaar ervaring als gescheiden moeder. Ik ben daarnaast gecertificeerd Scheidingscoach, geaccrediteerd Life &  loopbaancoach, Schip-behandelaar en Mindfulness & zelfcompassie coach.

Ik maak graag kennis met je om samen te kijken naar jouw situatie en te bespreken hoe jij weer gelukkig wordt.

Neem contact met me op voor een gratis oriënterend gesprek met koffie op het strand of telefonisch als je dat beter uitkomt.
Bel me direct: 06-53 41 41 66 of stuur me een mail: yvonne@jezelfvoorelkaar.nl

Wil je eerst zelf online aan de slag? Mijn online training “Jezelf voor Elkaar bij een scheiding”  maakt jou in 7 weken krachtiger als mens zodat jij een gelukkige toekomst toekomst tegemoet gaat.

Meer lezen? Ga naar mijn website: https://jezelfvoorelkaar.nl 

Tot snel
Yvonne

succesvol scheiden
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Roos komt in haar praktijk heel vaak de vraag tegen: “Hoe kom ik over mijn ex heen? Het is heel normaal dat je in je leven telkens weer herinnerd wordt aan die ene persoon waar je lang je leven mee hebt gedeeld. En dat je dat juist níet wil. Los komen van je ex klinkt Lees verder > hoe kom ik over mijn ex heen
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.