Menu

iep coaching, kindercoach bij scheiding

iep kindercoach bij scheiding

 

Veel ouders hebben na de scheiding vragen als:

  • Hoe help ik mijn kinderen zo goed mogelijk door deze periode heen?
  • Wat kan ik doen om het wat makkelijker voor ze te maken?
  • Wat gaat er toch in hun koppies om?
  • Er is veel spanning in huis, hoe kunnen we weer meer plezier beleven met elkaar?
  • Ik voel me erg schuldig naar mijn kinderen toe dat het tot een scheiding is gekomen… hoe kan ik met dit schuldgevoel omgaan?
  • Er gebeurt zo ontzettend veel, ik voel me niet neer in controle. Wat kan ik doen?
  • Misschien herken je deze vragen wel. Je bent niet de enige! Met een aantal gesprekken help ik jou en je kinderen een sterke, positieve start te maken na de scheiding. Met meer rust, balans én plezier in jullie gezin.

Als kind van gescheiden ouders, ik was toen 19, is echtscheiding een thema dat al jaren door mijn eigen leven verweven is. Van de eerste maanden waarin ik het moeilijk heb gevonden om te wennen aan de veranderingen, tot nog jaren later bij het ontmoeten van nieuwe partners en de spannende momenten dat mijn ouders elkaar weer voor het eerst gingen ontmoeten. Inmiddels ben ik 36, ben ik opgeleid tot psycholoog en kindercoach, en begeleid ik gescheiden gezinnen in mijn praktijk. Bij mij aan tafel zitten vaders, moeders, zonen en dochters, met ieder hun eigen vragen en gevoelens over de scheiding. Geen enkele scheiding is hetzelfde, maar wat altijd overeenkomt is de ingrijpendheid ervan: de wereld van ouders en kinderen staat op zijn kop!

Ik begeleid ouders en kinderen bij het doormaken van deze periode. Dit doe ik op een positieve, nuchtere en respectvolle manier. Ik werk met ouders en kinderen individueel, en naast de reguliere coaching ben ik ook aanbieder van het unieke New Beginnings programmauit de VS. In dit intensieve, bewezen effectieve coachtraject van 10 weken leer je stap voor stap hoe jij je kinderen het best kunt helpen na de scheiding. Lekker praktisch en down-to-earth; een behulpzame houvast in deze periode.

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk,

Karlijn

Kindercoach bij scheiding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drs. Karlijn Pieterse

Psycholoog & kindercoach

www.iepcoaching.nl| karlijn@iepcoaching.nl

0618160066 | Leidseweg 33 | 2252 LA Voorschoten

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.