Menu

LC LifeConsultant

Life Consultant

LC LifeConsultant biedt diverse diensten op het gebied van (online) coaching en relatie counseling. Onze coaching focust zich op persoonlijke ontwikkeling en het herkennen en herstellen van innerlijke blokkades. Wij geloven in een toekomstgerichte aanpak: ervaringen uit het verleden vormen ongewenste gedragspatronen die het heden sterk beïnvloeden. Deze zijn echter goed af te leren en te vervangen door nieuwe denkpatronen.

Je leeft in het nu, het verleden heeft al plaatsgevonden en is niet meer te veranderen.

Onze consultants zijn gecertificeerd en internationaal geregistreerd bij het ICR(International Coaches Register) en ADR (Alternative Dispute Resolution).

LC LifeConsultant coacht bekende en onbekende Nederlanders. Wij zijn bekend van RTL4 met onder andere een vast item in het tv programma The Dutch Way, waar wij wekelijks een kijkersvraag op het gebied van coaching en relatie counseling beantwoorden.

Unieke diensten

Een unieke dienst van LC LifeConsultant is onze workshop ‘Alleen door na scheiding’. Dit is een workshop gericht op gezamenlijk een (ongewenste) scheiding verwerken en weer vol goede moed op de toekomst te richten. In 1 workshop dag leer je in groepsverband te ontdekken waarom je de scheiding niet los kon laten, hoe je dat wel kunt doen en oefen je met elkaar hoe je weer gelukkig en vol zelfvertrouwen kunt voelen.

Onze persoonlijke coaching en relatie counseling vindt grotendeels op afstand plaats. Dit kan via telefoon, live chat, e-mail of een combinatievorm. Vanuit het comfort en de vertrouwdheid van je eigen omgeving ondersteunen en begeleiden wij mensen in hun traject. Uniek aan onze coaching op afstand zijn de mogelijkheden in dagen en tijden. Afhankelijk van het gekozen abonnement is dit namelijk mogelijk tot wel 24 uur per dag, ook in het weekend en op feestdagen.

 

Kijk op onze website voor een voordelig kennismakingsabonnement of neem contact op via ons contactformulier.

alleen door na je scheiding

 

 

 

life consultant

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.