Menu

LC LifeConsultant

Life Consultant

LC LifeConsultant biedt diverse diensten voor (online) coaching, conflictbemiddeling en relatiecounseling voor zowel de particuliere als zakelijke cliënt.

Onze consultants zijn aangesloten bij NMV(Nederlandse Mediation Vereniging). Tevens zijn zij internationaal geregistreerd bij het ICR(International Coaches Register) en ADR (Alternative Dispute Resolution).

Unieke diensten van LC LifeConsultant

Doorstart na vreemdgaan

Een unieke activiteit van LC LifeConsultant zijn de relatie workshopsDoorstart na vreemdgaan’. Deze workshops zijn gericht op het voortzetten van een vaste relatie na een vreemdgaan situatie waarbij er gekozen kan worden voor een gezamenlijke dag voor beide partners maar ook een volle dag specifiek bedoeld voor de bedrogen partij of de bedriegende partij. Gebleken is dat het slagen van een doorstart na een vreemdgaan situatie aanzienlijk vergroot wordt met hulp van een relatie counselor. Onze workshops gaan dieper in op de onderliggende motieven en creëren daarmee onderling begrip voor beide partijen. Niet het goedkeuren of stimuleren van vreemdgaan is hier aan de orde maar wederzijds begrip en bevordering van de open en eerlijke communicatie waardoor stellen weer écht met elkaar door kunnen. Een misstap hoeft niet het einde van een relatie te betekenen, als beiden nog écht om elkaar geven en écht met elkaar weer verder willen kan deze relatie workshop precies die hulp bieden om weer tot een fijne relatie te komen.

Relatie Beslissingsscan

Voor die stellen die om welke redenen dan ook nog niet weten wat ze willen is het mogelijk de Relatie Beslissingsscan (RBs) aan te vragen. Hierbij wordt met behulp van een gedegen vragenlijst en ons 5 dimensies model de relatie grondig geanalyseerd en komen precies die pijnpunten aan de oppervlakte. Met behulp van het uitgebreide verslag, de analyse en onze aanbevelingen is het helder op welke punten jullie niet op 1 lijn zitten of waar de (toekomstige) aandachtspunten zich bevinden.

Het weer oppakken van je leven na een ongewenste scheiding

Tevens bieden wij een workshop voor het weer oppakken van je leven na een ongewenste scheiding. Vaak is 1 partij degene die een scheiding wenst en kan de andere partij weinig anders dan dit accepteren. Het verwerken hiervan en weer een actief positief leven oppakken kan heel moeilijk zijn. Met actieve en gerichte oefeningen en contact met lotgenoten wordt dit een stuk makkelijker en minder eenzaam. Je hoeft het niet alleen te doen!

 

 

Logo - LC LifeConsultant

life consultant

Vlog

Vreemdgaan is heel pijnlijk voor de bedrogen partner, voor jullie kinderen en jullie omgeving. Hoe kun je ondanks alle emoties toch verder als ouders? Kijk mijn vlog hierover. Wil je meer weten? Bel me op 06 – 53.41.41.66 voor een gratis gesprek. groetjes, Yvonne Life en scheidingscoach bij jezelfvoorelkaar.nl Vind je deze vlog waardevol? Doe Lees verder > vreemdgaan en scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.