Menu

Marieke Rutten Persoonlijk coach voor bonusmoeders

Marieke Rutten coach voor bonusmoeders

Marieke Rutten  

Persoonlijke coaching voor Bonusmoeders 

Bij Marieke Rutten draait alles om het creëren van een bonusleven waarin harmonie, liefde en persoonlijke groei centraal staan. Met jarenlange ervaring als plusmoeder en opvoedexpert, helpt Marieke (stief) moeders balans te vinden tussen hun rol in het samengetelde gezin en hun eigen geluk. Ze biedt maatwerk trajecten en praktische online trainingen die je begeleiden naar een leven vol extra’s. Ontsnap aan de uitputing en voel je gewaardeerd en zelfverzekerd in jouw positie, in jouw gezin. 

Daarnaast is Marieke mede-eigenaar van het online ouder platform “Kracht van Ouders” waarbij zij samen met Anne Braamse zowel ouders als professionals leren hoe Verbindend Gezag werkt en waarom we dat anno nu zo hard nodig hebben. En onze kinderen. (www.krachtvanouders.nl)

Wat biedt Marieke?

Marieke biedt exclusieve 1 – op – 1 trajecten speciaal voor bonusmoeders. Aan hen wordt vaak het meest “getrokken” en leren hoe je kunt navigeren in deze dynamiek is specialistisch werk. Met de juiste kennis, tools maar ook je gevoelsleven in balans gaat dat lukken. Marieke blijft verder haar kennis verspreiden door kleinere cursussen en templates te delen. 

pastedGraphic_1.png

Marieke’s expertise is gebaseerd op haar jarenlange ervaring en haar diepgaande kennis van gezinstherapie en persoonlijke ontwikkeling. Marieke is gepassioneerd over het empoweren van vrouwen en het creeren van een ondersteunend netwerk. Met een achtergrond als psycholoog, familiemediator, gezinsbehandelaar en opleider kun je rekenen op veel ervaring en kennis op het gebied van opvoeden, persoonlijk leiderschap, conflicthantering, emotieregulatie en stappen naar het creeren van je eigen geluk. 

Je krijgt een nieuwe relatie 

Indien je een nieuwe relatie krijgt met iemand die al 1 of meer kinderen heeft: 

  • Is het super belangrijk dat je weet waar je mee te maken gaat krijgen
  • Begrijp je dat een goede voorbereiding het halve werk is 
  • Wil je voorkomen dat je in een tweede scheiding beland (40% van nieuwe samengestelde relaties overleeft de 5 jaar momenteel) 
  • Je wil een goede basis leggen voor jezelf, je partner en de kinderen die met jullie relatie te maken hebben

Ik nodig je dan zeker uit de gratis Bonuscheck te doen die ik heb ontworpen om zo met elkaar te kijken waar je al sterk in staat en waar je nog aandacht voor moet hebben. En als ik je daarbij kan helpen zal ik je ook een aanbod doen op maat. 

Je bent een vader of moeder en zoekt hulp in de opvoeding

Ben je een ouder/verzorger en heb je vragen over je kind (eren) dan kun je terecht bij Kracht van Ouders voor: 

  • Een online complete training Verbindend Gezag 
  • Een online training “schermtijd” om te leren hoe je in deze tijden vanuit verbinding toch kunt begrenzen als het gaat om telefoongebruik of gamegedrag van je kind
  • Exclusieve 3 maand of 6 maand coachingsprogramma met wekelijks live sessies en online leeromgeving (speciaal voor ouders van tieners) 

In dat geval horen we graag van je via info@krachtvanouders.nl 

Over Marieke 

Marieke is zelf gescheiden in 2015 en heeft zelf twee (blije) tieners van 13 en 15. Met drie bonuskinderen erbij (twee uit huis van 24 en 22) waarvan een bonusdochter (10) bij Marieke en haar partner woont, is Marieke intussen expert op het gebied van dit specialisme rondom bonuskids. 

Marieke traint en coacht al jaren professionals in het vak met de methodiek Verbindend Gezag en Oplossingsgericht Werken. Met dat laatste merk je dat Marieke vooral zal kijken naar je kwaliteiten en krachten, en jouw gewenste toekomst. Bij teveel aan emoties kan Marieke je helpen triggers weg te nemen middels een positieve psychotherapie en dat maakt het geheel super efficient maar tegelijk ook prettig en luchtig. Coaching en therapie hoeft niet zwaar te zijn; sterker nog, ik help je graag om alles weer wat lichter te maken. 

Meer informatie:  www.mariekerutten.nl 

Meer tips op insta 

pastedGraphic_2.png

MEER BLOGS VAN DEZE PARTNER:
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Hoe ga je verder met de opvoeding van je kinderen als je bent gescheiden? Zeker als je ieder een andere opvoedstijl hebt. Zoek de verbinding met elkaar want je wil allebei het beste voor je kinderen. Bekijk de vlog van Roos Boer, zij bespreekt hoe je met de verschillen in opvoedstijl kan omgaan. Kijk hier voor Lees verder > samen opvoeden gescheiden
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.