Menu

Scheidingsmediation Anna Soedira

Anna Soedira Scheidingsmediation

Mediation de beste manier om je scheiding te regelen!

Als het echt niet meer gaat, besluiten veel mensen te scheiden. Meestal gaat aan dat besluit een lang, pijnlijk proces vooraf. Mensen in de regio Arnhem/Nijmegen/Oss/Den Bosch, die de beslissing hebben genomen om te scheiden, kunnen voor begeleiding een beroep doen op de diensten van mediator Anna Soedira:

“Mijn doel is om een vechtscheiding en de gang naar de rechter te voorkomen, want in dat geval zijn er alleen maar verliezers. Ik heb een tijdlang als rechter gewerkt. Ik weet hoe dingen wettelijk liggen en heb aan de andere kant gestaan. Die werkervaring heeft mij indertijd doen besluiten om de NMI-opleiding voor mediation te gaan doen. Met een beslissing van de rechter worden conflicten lang niet altijd opgelost. Scheidende mensen ervaren een vonnis van de rechter vaak niet als de beste oplossing voor hun verdeeldheid. Met mediation bereik je zo veel meer: zo kunnen scheidende mensen met behulp van een mediator zelf zoeken naar oplossingen die bij hen en bij de kinderen passen.”

Bij het afwikkelen van de scheiding staat bij Soedira Scheidingsmediation het kind altijd op de eerste plaats. Afhankelijk van de leeftijd worden er een of meer gesprekken gevoerd met het kind. De mediation is ook gefocust op het verbeteren van de communicatie, zodat de ouderrol na scheiding op een betere manier kan worden voortgezet.

Soedira Scheidingsmediation helpt scheidende mensen hun zaken goed te regelen op neutraal terrein:

,,Zo zorg ik – in samenspraak met de scheidende partijen – voor alle stukken (echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan) die nodig zijn om bij de rechter een echtscheidingsverzoek in te kunnen dienen. Uiteraard zullen in de mediation ook de financiën en de partner- en kinderalimentatie worden besproken.”

Wilt u uw scheiding samen met uw ex-partner op een redelijke wijze afwikkelen, ik nodig u bij deze graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek.

mr.dr. Anna Soedira

www.soedira-scheidingsmediation.nl

info@soedira-scheidingsmediation.nl

 

Lees alle blogs van Anna Soedira

Vlog

Judith is gescheiden en komt met de volgende vraag bij Roos: “Mijn zoon wil niet meer naar zijn vader. Wat kan ik doen?” Samen zijn ze gaan onderzoeken waarom Sjoerd niet graag naar zijn vader gaat.   Heb jij dezelfde vraag? Roos Boer van Succesvol Scheiden het Gooi wil graag met Lees verder > mijn zoon wil niet meer naar zijn vader
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.