Menu

Mediationsupermarkt

mediationsupermarkt

Stress, onzekerheid, een ongezonde werksfeer, je hoort en ziet hoe mensen om je heen eronder gebukt gaan en soms raakt het jezelf. Hoe kun je anderen in zo’n situatie helpen en hoe komt je er zelf uit? Welke stap moet je dan zetten?

Hoe alleen je je soms ook voelt, je staat er nooit alleen voor.  Net als in de supermarkt loop je langs de (digitale) schappen met producten die jou en de ander kunnen helpen. Kun je iets niet vinden? Vraag het Anniek. Zij beantwoordt al je vragen.

De Mediationsupermarkt is opgericht door echtscheidingsmediators Michiel en Yvonne. Samen begeleiden zij stellen op zowel zakelijk als emotioneel vlak. Het kind staat bij hen altijd voorop. Ook de andere aanbieders op de Mediationsupermarkt zijn expert op hun gebied. Bij hen kun je een oriënterend gesprek boeken of je laten voorlichten over je financiële situatie na de scheiding. Voor een dreigend conflict op het werk is een riekwest wellicht zinvol.

Kijk eens rond in de Mediationsupermarkt en deel de website met de andere partij. Zo zetten jullie een eerste stap naar een oplossing.

Heel informatief en helemaal op jullie manier:

  • Aandacht voor houdbare (ouder-) afspraken
  • Hulp bij financiën
  • Extra’s: hulp in je relatie, tienermediation,hypotheek, pensioen en

De Mediation Supermarkt, de enige supermarkt die écht aandacht geeft.

mediation supermarkt

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.