Menu

Scheidingscoach Mendi de Bruijn

mendi de Bruijn scheidingscoach

Bij een scheiding komt er zo ontzettend veel op je af. Er moeten financiële, juridische en praktische zaken geregeld worden maar hoe doe je dat als je overloopt van emoties? 

Hoe kun je samen tot een overeenstemming komen over bijvoorbeeld de partner alimentatie of het verdelen van de inboedel als je ontzettend boos bent op de ander of als je zo verdrietig bent dat je niet helder kan nadenken. Negatieve emoties bepalen het verloop, de richting en de uitkomst van je scheiding en leiden tot conflict. Juist die conflicten zijn het meest schadelijk voor je kinderen. 

Daarnaast ben je door deze emoties ook emotioneel minder beschikbaar voor je kinderen en dat is het laatste wat je wilt als ouder. 

Het afwikkelen van een scheiding kan veel soepeler en sneller verlopen wanneer je eerst aan de slag zou gaan met je eigen verwerkingsproces. Zou onderzoeken welke emoties er spelen. Deze emoties erkennen en herkennen zorgt ervoor dat ze milder worden en dat je neutraal kunt zijn ten opzichte van de andere ouder. Dit heeft direct invloed op de communicatie met je ex partner. 

WAT LEVERT JA ZEGGEN TEGEN MIJN COACHPROGRAMMA JOU OP?

  • Je weet welke negatieve emoties ervoor zorgen dat het contact met je ex zo moeizaam verloopt.
  • Je weet hoe je deze emoties kunt neutraliseren zodat ze niet steeds weer leiden tot ruzie en discussie.
  • Je weet welke communicatiestijl jij zelf hanteert tijdens de onderhandelingen en welke je partner, zodat jij niet steeds de ander ‘triggert’.
  • Je weet hoe jij deze stijl het beste kunt inzetten zodat je krijgt wat je wilt zonder onnodige ruzies.
  • Je weet hoe je uit een conflict kunt stappen en een compromis kunt sluiten, zodat je niet in een vechtscheiding belandt, wat heel schadelijk is voor je kinderen.
  • Je weet hoe jij deze stijl het beste kunt inzetten zodat je krijgt wat je wilt zonder onnodige ruzies.
  • Je weet hoe je je kinderen het beste kunt begeleiden zodat ze zo min mogelijk last hebben van de scheiding.
  • Je weet hoe je samen met de andere ouder je kind in harmonie kunt opvoeden met respect voor elkaars verschillen.

WAT NOG MEER…

Rust, gelukkige kinderen, ontspanning, gelukkig zijn, geen hoge advocaatkosten, regie over je leven, weinig stress, verminderde kans op ziek worden, blijven werken, lekker slapen, zelfvertrouwen, geen gepieker, geen hoofdpijn, geen verhoogd cortisol gehalte, een nieuwe relatie heeft grotere kans van slagen.

Ik ben ervaringsdeskundige, 14 jaar geleden gescheiden met twee kinderen. Ik ken de rollercoaster waar jij nu inzit van binnen en buiten. Daarnaast ben ik gecertificeerd scheidingscoach en maak gebruik van een mix van methoden als Systemisch Werk, NLP, The Work, Emotional Focused Therapy en geweldloos (verbindend) communiceren. Als scheidingscoach ben ik o.a. gespecialiseerd in ouderonthechting, rouw bij scheiden, het begeleiden van kinderen in scheiding en hoe je omgaat met ouders die te maken hebben met narcisme, borderline, autisme en ADHD. 

JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN

Wil je je vandaag nog aanmelden voor 1 van mijn coachprogramma’s of wil je samen met mij de scheidingsmelding aan de kinderen voorbereiden? Hebben de kinderen veel last van de scheiding?

Of,

Wil je advies over de introductie van jouw nieuwe partner, heb je een vraag over jouw situatie of wil je een kennismakingsgesprek inplannen, telefonisch of live? Wat je vraag ook is, we doen het samen! 

Stap voor stap begeleid ik jouw door het hele proces van scheiden. Dit geeft rust en een nieuw perspectief voor de toekomst. 

Het coachprogramma kan je alleen of samen volgen. 

Zorg ervoor dat het geluk jou en de kinderen weer toelacht! 

Mendi de Bruijn

Mendi de Bruijn | Scheidingscoach

Succesvol Scheidingscoach regio Amsterdam en Alkmaar

Aangesloten bij Succesvol Scheiden Nederland

info@mendidebruijn.nl

www.mendidebruijn.nl

06-12439957

Je bent van harte welkom! 

 
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Vreemdgaan veroorzaakt heftige emoties bij zowel de bedrogene als de vreemdganger en heeft invloed op het hele sociale systeem. Het focussen op de schuldige is een valkuil en het is essentieel om door het rouwproces te gaan zonder vast te blijven zitten in de schuldvraag. Individuele coaching is belangrijk, maar een gezamenlijk proces is ook Lees verder > vreemdgaan verwerken
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.