Menu

Mens & Relatie

relatiebemiddeling na scheiding

Het begin van Mens & Relatie

Al sinds 1984 brengt Mens & Relatie mensen samen voor langdurige vaste relaties. Hoe we dit doen? De oprichtster van Mens & Relatie, Merel Mönch, begon met het koppelen van haar eigen vriendinnen. Direct zag ze in dat het matchen van mensen professioneler aangepakt kan worden, zodat zij op grote schaal mensen kon helpen aan hun perfecte match. Mens & Relatie was geboren!

Dat Mens & Relatie een succesformule is, kunnen duizenden mensen beamen. Door de jaren heen zijn veel mensen gematcht door Merel Mönch of één van onze fantastische relatieconsulenten. Met recht is Mens & Relatie dan ook uitgegroeid tot het grootste relatiebureau in Nederland voor persoonlijke relatiebemiddeling. Tegenwoordig staan Radboud Visser en Liselotte Visser, de kinderen, aan het roer van Mens & Relatie. Het is dan ook een familiebedrijf waarbij de formule van de succesvolle bemiddeling bewaakt blijft.

Wat doet Mens & Relatie voor u?

Persoonlijke relatiebemiddeling voor ieder, is wat Mens & Relatie biedt. Bent u net gescheiden, heeft u kinderen, heeft u nog nooit een relatie gehad of bent u gelovig? Mens & Relatie helpt u graag door u te koppelen aan de liefde van uw leven. Een serieuze partner voor een langdurige relatie, dat is waar we naar op zoek gaan!

Het relatiebemiddeling proces

Hoe we de perfecte partner voor u vinden? Eén van onze relatieconsulenten gaat met u in gesprek. Hierbij vragen we wie u bent, wat uw datinggeschiedenis is en waar u naar op zoek bent. Merkt onze relatieconsulent dat u nog niet klaar bent voor volgende stap? Dan zorgen we voor een afspraak met onze relatiepsycholoog. Na een moeilijke scheiding, heftige break-up of zonder datinggeschiedenis kan het lastig zijn om u open te stellen voor de volgende stap. We geven u dan ook graag datingtips mee en bereiden u voor op een date, als u dat nodig heeft.

Na het gesprek met de relatieconsulent is het tijd voor het matchingproces. Mens & Relatie heeft het grootste ledenbestand van Nederland. We beginnen, als dat uw voorkeur heeft, meestal in uw nabije omgeving met het zoeken naar een leuke man/vrouw. Mocht onze relatieconsulent besluiten dat zij niet een goede match voor u kan vinden, dan gaan we (met uw toestemming) verder kijken. Dit betekent dat we kijken naar de profielen van singles in de omliggende provincies.

We sturen u pas een profiel toe op het moment dat we er zeker van zijn dat het voor u een ideale match is. Na de date horen we graag hoe u de date heeft ervaren! Dat doen we natuurlijk ook bij uw dating partner. Vaak zitten we de eerste keer al goed, dat is het voordeel van persoonlijke relatiebemiddeling. Meer dan 75% van onze Mens & Relatie leden vindt binnen een jaar tijd al de ideale partner.

Werkt een relatiebureau anno 2019 nog?

Zeker weten! Datingsites en dating apps zijn leuk en spannend, maar het is heel lastig om iemand te vinden die dezelfde intenties heeft. We merken ook vaak, van verhalen van Mens & Relatie leden, dat het online praten best goed gaat. Alleen de stap naar een daadwerkelijke date is lastig. Bij Mens & Relatie halen we een deel van de onzekerheid en het ‘onveilige’ gevoel van een eerste date weg. Wij hebben ook met uw date een persoonlijke gesprek gevoerd. Hierdoor weten we zeker dat zijn/haar intenties hetzelfde zijn als die van u!

Op naar de nieuwe stap

Bij Mens & Relatie geloven we in de volgende fase in uw liefdesleven. Bent u net gescheiden? Geef uzelf tijd om te helen. Voelt u dat u klaar bent voor een nieuwe liefde? Geweldig! Wij helpen u graag aan een partner om jarenlang plezier mee te hebben. Liefde voor de lange duur met een perfecte match, Mens & Relatie.

 

 
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Goed communiceren na je scheiding als ouders in plaats van partners doe je met woorden. Maar hoe vind je nou de juiste woorden? Bekijk de vlogLees verder > communiceren na scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.