Menu

Moeiteloos scheiden met een Bars behandeling

moeiteloos scheiden

Access Bars® is een geweldige lichaamsgerichte tool die mijn leven compleet heeft veranderd. Er is zoveel meer mogelijk gemaakt voor mij, dat ik besloten heb deze techniek te delen.

Een Bars® behandeling is gericht op 32 punten op het hoofd. Door deze aan te raken gaan ze weer stromen en kunnen mogelijke blokkades in je lichaam weer worden afgevoerd.

Eén BARS® behandeling is goed te vergelijken met het opschonen van je interne computer.

Wat is Bars®?

Een lichte massage van 32 punten op je hoofd

De 32 Bars® punten staan in verbinding met de banen van emoties, pijn, wensen, dromen en verlangens en je gehele staat van zijn.

Door een lichte aanraking van deze 32 punten tijdens een Bars® behandeling verlaten negatieve blokkades en oude overtuigingen je lichaam. Je komt weer in balans.

“Bars® haalt de ruis van de lijn en brengt de essentie naar boven.”

Het resultaat is dat je na een behandeling meer ruimte in je hoofd ervaart, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken. Deze nieuwe keuzes maken het mogelijk om te gaan doen wat je werkelijk wilt doen in je leven. Zonder oude, overbodige ballast. Ons hoofd slaat net zoals onze computer alles op en moet zo nu en dan opgeschoond worden.

moeiteloos scheiden

Contact opnemen

T: 06-18802332
E: karinka.nl@me.com
Facebook

Karinka

Vlog

Voor je kind is de scheiding ook een rouwproces. Loyaliteit hoort bij kinderen. Loyaliteit naar allebei de ouders. Hoe begeleid je als ouders dit rouwproces het beste? Hoe help je je kind de scheiding te verwerken? Marloes Andriessen van Succesvol Scheiden Brabant geeft je in deze vlogLees verder > het help je je kind de scheiding te verwerken
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.