Moeiteloos scheiden met een Bars behandeling

moeiteloos scheiden

Access Bars® is een geweldige lichaamsgerichte tool die mijn leven compleet heeft veranderd. Er is zoveel meer mogelijk gemaakt voor mij, dat ik besloten heb deze techniek te delen.

Een Bars® behandeling is gericht op 32 punten op het hoofd. Door deze aan te raken gaan ze weer stromen en kunnen mogelijke blokkades in je lichaam weer worden afgevoerd.

Eén BARS® behandeling is goed te vergelijken met het opschonen van je interne computer.

Wat is Bars®?

Een lichte massage van 32 punten op je hoofd

De 32 Bars® punten staan in verbinding met de banen van emoties, pijn, wensen, dromen en verlangens en je gehele staat van zijn.

Door een lichte aanraking van deze 32 punten tijdens een Bars® behandeling verlaten negatieve blokkades en oude overtuigingen je lichaam. Je komt weer in balans.

“Bars® haalt de ruis van de lijn en brengt de essentie naar boven.”

Het resultaat is dat je na een behandeling meer ruimte in je hoofd ervaart, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken. Deze nieuwe keuzes maken het mogelijk om te gaan doen wat je werkelijk wilt doen in je leven. Zonder oude, overbodige ballast. Ons hoofd slaat net zoals onze computer alles op en moet zo nu en dan opgeschoond worden.

moeiteloos scheiden

Contact opnemen

T: 06-18802332
E: karinka.nl@me.com
Facebook

Karinka

Vlog

Geslaagd en gescheiden ouders? Een mooie vlog voor de ouders van kinderen die eindexamen gedaan hebben. Ouders: denk eraan dat dit voor je kind een onvergetelijke dag en ervaring moet worden. Maak er een feestje van! Klik op onderstaande link voor de vlog: Geslaagd en gescheiden ouders?  

geslaagd en gescheiden ouders