Menu

Relatiecoach en Scheidingscoach Annegien

Annegien onze scheidingscoach

RELATIECOACH & SCHEIDINGSCOACH ANNEGIEN

Ik ben Annegien; een enthousiaste, gemotiveerde en hardwerkende vrouw. Sinds ik zelf gescheiden ben in 2009 ben ik mij meer gaan verdiepen in de wereld van scheidingen, relaties en samengestelde gezinnen. Wanneer je in een dergelijke situatie beland staat je leven volledig op z’n kop. Toch moet je blijven functioneren en een goede ouder blijven, maar de vraag is of dit je lukt zonder de juiste en goede begeleiding. Mijn advies, welke kant het ook op gaat, schakel op tijd hulp in d.m.v. een relatiecoach die begrijpt wat je doormaakt en hulp biedt voor iedere fase waar je in terecht komt. 

VAN SCHEIDINGSCOACH NAAR RELATIECOACH

Ik ben begonnen als scheidingscoach maar gedurende mijn werk als scheidingscoach, ben ik mij ook verder gaan specialiseren in relatie-coaching. Dit omdat veel van de door mij gecoachte stellen zich afvroegen of ze wel tot een scheiding zouden zijn gekomen met de kennis die ze hebben opgedaan tijden de coaching. Daarbij geldt: Wat je niet oplost in je huidige relatie, neem je mee naar de volgende relatie. En ook daar zal je na enige tijd, als je van de bekende ‘roze wolk’ af bent, vaak weer tegen soortgelijke dingen/issues aanlopen. Dezelfde punten als in je andere relatie(s) die je dus wellicht nog niet (voldoende) had opgelost.

Het gebeurt geregeld dat mensen al een eens bij een relatietherapeut zijn geweest maar toch hebben ze de juiste balans binnen hun relatie nog niet gevonden. Wat moeten we nog doen zijn de vragen die je jezelf stelt, wat gaat ons nog helpen? Een relatiecoach is dat de oplossing? Wat is het verschil tussen en coach en een therapeut?
Binnen relatietherapie is er veel aandacht voor de problemen maar vaak blijven de oplossingen achterwege. Dit ga ik juist niet uit de weg tijdens de coaching. Met het praktische coachprogramma waarmee ik werk krijg je direct tools en handvatten om aan de slag te gaan. 

Wanneer jullie gedurende het coachtraject er toch achter komen dat jullie niet meer verder kunnen en/of dat één van de partners niet meer wil dan zal ik jullie begeleiden in het traject om op een goede manier uit elkaar te gaan met wederzijds begrip voor de gemaakte keuzes van een ieder. Ook zal ik jullie helpen hoe jullie op een goede manier jullie scheiding afwikkelen en dit hoofdstuk op een prettige manier kunnen sluiten. Uiteindelijk kun je scheiden en succesvol scheiden. Als bij elkaar blijven echt niet meer lukt, kies ik voor dat laatste en begeleid ik jou/jullie graag! Ook zijn mijn coachprogramma’s eenzijdig te volgen.

Wanneer je in deze lastige periode in je leven wel wat extra hulp kunt gebruiken, bel of mail me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ik informeer je over de verschillende mogelijkheden van onze diensten. 

Onze Relatiecoach/Onze Scheidingscoach
Vleutenseweg 273
3532 HE Utrecht
030-2343434
06-11119087
info@onzerelatiecoach.nl
info@onzescheidingscoach.nl
www.onzerelatiecoach.nl
www.onzescheidingscoach.nl

logoSSN-tekst-onder
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wanneer er iemand vreemdgaat, heeft dat een heel groot effect op je relatie. Er is veel pijn en verdriet bij de verwerking van het vreemdgaan. En gaat je relatie dit overleven? Maar ongeacht of je relatie het overleeft, is het heel belangrijk om samen de pijn en het verdriet onder ogen te zien en aan Lees verder > vreemdgaan wat doet dat met je relatie
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.