Menu

Onze Scheidingscoach

scheidingscoach

 ONZE SCHEIDINGSCOACH HELPT JULLIE BEIDEN VOORUIT!

Scheiden doen jullie niet voor jullie plezier. Zo’n proces heeft dan ook een behoorlijke impact. Zeker als er kinderen in het spel zijn, kan het aardig complex zijn. En juist ook met het oog op jullie kinderen willen jullie uit een vechtscheiding blijven. Om niet meteen in juridische procedures terecht te komen is het van belang de voorbereiding op de formele scheiding zorgvuldig ter hand te nemen. Onze Scheidingscoach kan in deze fase een wezenlijke rol spelen, door de regie in handen te nemen.

Ik, Annegien Hanemaaijer één van de coaches van Onze Scheidingscoach, ben zelf ook ervaringsdeskundige en heb inmiddels bijna 10 jaar ervaring als gescheiden moeder. Inmiddels heb ik al een geruime tijd een leuk samengesteld gezin waardoor ik ook in de praktijk weet hoe dit allemaal werkt.
Ik heb een opleiding gevolgd tot Scheidingscoach bij Learncare Academy. Tijdens deze opleiding, die vooral gericht was op het financiële en juridische gedeelte van een scheiding, miste ik nog het psycho-sociale gedeelte van de scheiding, een kant die mij zeer aantrok en ook heb gemerkt in mijn eigen scheiding dat ik dit stuk begeleiding heb gemist. Heb weinig tot geen begeleiding gekregen bij het emotionele proces dat je doorgaat en dit vond ik persoonlijk toch het meest heftige gedeelte van mijn scheiding. Ik ben op zoek gegaan naar een opleidingsinstituut die wel aandacht heeft voor dit belangrijke gedeelte van een scheiding en ben zo in contact gekomen met Succesvol Scheiden Nederland waar ik een de opleiding tot Succesvol Scheidingscoach heb gevolgd en nu, naast de financiële en juridische afwikkeling, ook de emotionele kant van een scheiding kan begeleiden.

De methode Succesvol Scheiden is een coachprogramma dat je leert om je negatieve emoties en gedachten te neutraliseren. Het leert je de allerbeste technieken om met je ex-partner om te gaan en hoe je uit het conflict kan blijven of kan stappen.

Het mooiste van het coachprogramma van Succesvol Scheiden vind ik is dat je dit ook ALLEEN kan volgen, je hoeft bij dit gedeelte dus niet gezamenlijk aan tafel wanneer je dat niet wilt maar het leert je wel hoe je samen betere ouders wordt en blijft voor de kinderen.
Met de bewezen methode van Succesvol Scheiden Nederland behalen ouders betere resultaten;
–                De omgang met de andere ouder verbetert, zodat je meer energie hebt voor andere dingen.
–                Je weet hoe je het beste kunt communiceren waardoor je krijgt wat je wilt.
–                Je weet hoe je een compromis moet sluiten waardoor je niet in een vechtscheiding terechtkomt.
–                Je voelt je rustig en zelfverzekerd tijdens de onderhandelingen.
–                Je weet welke risico’s je kinderen lopen en hoe je hen het beste kunt begeleiden tijdens de scheiding.

Vaak denken mensen wel aan de zakelijke dingen die er geregeld moeten worden maar proberen ze de pijnlijke kant, de emotionele kant, nog even aan de kant te zetten. Mijn advies is juist om eerst de emotionele kant van een scheiding aan te pakken en met die kennis en kunde daarna ook de financiële en juridische kant te gaan afwikkelen. Ook daarbij kunnen wij jullie dan eventueel gezamenlijk helpen, maar de volgorde is bepalend voor een succesvolle scheiding.

Dus kan je in deze heftige, onzekere en emotionele periode in je leven wel wat extra hulp gebruiken? Wij bieden je volledige begeleiding zodat je er niet alleen voor staat! Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak over de verschillende mogelijkheden van onze diensten.

Onze Scheidingscoach Utrecht                                   Onze Scheidingscoach Oud-Beijerland
Vleutenseweg 273                                                              Nobelstraat 25
3532 HE Utrecht                                                                 3262 PL Oud-Beijerland
030-234 34 34                                                                      0186-617 117
utrecht@onzescheidingscoach.nl                              oudbeijerland@onzescheidingscoach.nl
www.onzescheidingscoach.nl                                       www.onzescheidingscoach.nl

 

scheidingscoach

logoSSN-tekst-onder
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Voor nu staat het vaccineren van kinderen met het Coronavaccin nog niet op de planning. Maar wanneer bekend wordt wanneer dat gaat gebeuren, zal dat vast en zeker voor strijd zorgen tussen de ouders. Je kan bij onenigheid tussen de ouders om vervangende toestemming vragen bij de rechter. De rechter zal kijken naar het belang Lees verder > Wordt vaccineren een strijd tussen gescheiden ouders?
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.