Menu

Onze Scheidingscoach

scheidingscoach

 ONZE SCHEIDINGSCOACH HELPT JULLIE BEIDEN VOORUIT!

Scheiden doen jullie niet voor jullie plezier. Zo’n proces heeft dan ook een behoorlijke impact. Zeker als er kinderen in het spel zijn, kan het aardig complex zijn. En juist ook met het oog op jullie kinderen willen jullie uit een vechtscheiding blijven. Om niet meteen in juridische procedures terecht te komen is het van belang de voorbereiding op de formele scheiding zorgvuldig ter hand te nemen. Onze Scheidingscoach kan in deze fase een wezenlijke rol spelen, door de regie in handen te nemen.

Ik, Annegien Hanemaaijer één van de coaches van Onze Scheidingscoach, ben zelf ook ervaringsdeskundige en heb inmiddels bijna 10 jaar ervaring als gescheiden moeder. Inmiddels heb ik al een geruime tijd een leuk samengesteld gezin waardoor ik ook in de praktijk weet hoe dit allemaal werkt.
Ik heb een opleiding gevolgd tot Scheidingscoach bij Learncare Academy. Tijdens deze opleiding, die vooral gericht was op het financiële en juridische gedeelte van een scheiding, miste ik nog het psycho-sociale gedeelte van de scheiding, een kant die mij zeer aantrok en ook heb gemerkt in mijn eigen scheiding dat ik dit stuk begeleiding heb gemist. Heb weinig tot geen begeleiding gekregen bij het emotionele proces dat je doorgaat en dit vond ik persoonlijk toch het meest heftige gedeelte van mijn scheiding. Ik ben op zoek gegaan naar een opleidingsinstituut die wel aandacht heeft voor dit belangrijke gedeelte van een scheiding en ben zo in contact gekomen met Succesvol Scheiden Nederland waar ik een de opleiding tot Succesvol Scheidingscoach heb gevolgd en nu, naast de financiële en juridische afwikkeling, ook de emotionele kant van een scheiding kan begeleiden.

De methode Succesvol Scheiden is een coachprogramma dat je leert om je negatieve emoties en gedachten te neutraliseren. Het leert je de allerbeste technieken om met je ex-partner om te gaan en hoe je uit het conflict kan blijven of kan stappen.

Het mooiste van het coachprogramma van Succesvol Scheiden vind ik is dat je dit ook ALLEEN kan volgen, je hoeft bij dit gedeelte dus niet gezamenlijk aan tafel wanneer je dat niet wilt maar het leert je wel hoe je samen betere ouders wordt en blijft voor de kinderen.
Met de bewezen methode van Succesvol Scheiden Nederland behalen ouders betere resultaten;
–                De omgang met de andere ouder verbetert, zodat je meer energie hebt voor andere dingen.
–                Je weet hoe je het beste kunt communiceren waardoor je krijgt wat je wilt.
–                Je weet hoe je een compromis moet sluiten waardoor je niet in een vechtscheiding terechtkomt.
–                Je voelt je rustig en zelfverzekerd tijdens de onderhandelingen.
–                Je weet welke risico’s je kinderen lopen en hoe je hen het beste kunt begeleiden tijdens de scheiding.

Vaak denken mensen wel aan de zakelijke dingen die er geregeld moeten worden maar proberen ze de pijnlijke kant, de emotionele kant, nog even aan de kant te zetten. Mijn advies is juist om eerst de emotionele kant van een scheiding aan te pakken en met die kennis en kunde daarna ook de financiële en juridische kant te gaan afwikkelen. Ook daarbij kunnen wij jullie dan eventueel gezamenlijk helpen, maar de volgorde is bepalend voor een succesvolle scheiding.

Dus kan je in deze heftige, onzekere en emotionele periode in je leven wel wat extra hulp gebruiken? Wij bieden je volledige begeleiding zodat je er niet alleen voor staat! Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak over de verschillende mogelijkheden van onze diensten.

Onze Scheidingscoach Utrecht                                   Onze Scheidingscoach Oud-Beijerland
Vleutenseweg 273                                                              Nobelstraat 25
3532 HE Utrecht                                                                 3262 PL Oud-Beijerland
030-234 34 34                                                                      0186-617 117
utrecht@onzescheidingscoach.nl                              oudbeijerland@onzescheidingscoach.nl
www.onzescheidingscoach.nl                                       www.onzescheidingscoach.nl

 

scheidingscoach

logoSSN-tekst-onder

MEER BLOGS VAN DEZE PARTNER:

Vlog

Voor je kind is de scheiding ook een rouwproces. Loyaliteit hoort bij kinderen. Loyaliteit naar allebei de ouders. Hoe begeleid je als ouders dit rouwproces het beste? Hoe help je je kind de scheiding te verwerken? Marloes Andriessen van Succesvol Scheiden Brabant geeft je in deze vlogLees verder > het help je je kind de scheiding te verwerken
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.