Menu

Parship, gelijkgestemde hoogopgeleide singles

parship

Single zijn wordt door iedereen anders beleefd. De een vindt het erg moeilijk om alleen te zijn, de ander kan de vrijheid eigenlijk ook wel waarderen. De een is fanatiek op zoek naar een nieuwe partner, de ander doet het rustig aan maar kijkt wel gericht rond. De mensen die er wel aan toe zijn om een nieuwe stap te zetten op liefdesgebied, wijzen we graag op PARSHIP. PARSHIP is al meer dan 13 jaar actief in Europa op het gebied van matchmaking. Duizenden koppels vonden elkaar dankzij het uitgekiende matchingsprincipe.

Bij PARSHIP komt u in contact met gelijkgestemde hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een partner die echt bij hen past. Aan de hand van onze persoonlijkheidstest stellen we u voor aan leuke vrijgezellen. Het overgrote deel van de singles die bij ons zijn ingeschreven heeft een opleiding op academisch of HBO-niveau. Daarnaast zijn onze leden in vergelijking met andere datingsites wat ouder: 88% is 30 jaar of ouder. Mensen die zich inschrijven bij PARSHIP weten wat zij zoeken in een partner. Zij willen niet langer afwachten wat er spontaan op hun pad komt, maar nemen het heft liever in eigen handen. Weet u wat we bedoelen? Start dan vandaag nog met daten!

WAAROM PARSHIP?

SIMPEL: 

  • 38% van onze leden vindt een nieuwe liefde bij PARSHIP
  • Kom in contact met gelijkgestemde hoogopgeleide singles
  • We bieden maatwerk en gemak met een persoonlijkheidstest
  • PARSHIP is meer dan online daten alleen

 

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding

Gouden Tips

Wil jij wekelijks onze Gouden Tips ontvangen? Meld je dan aan!
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.