Menu

Parship, gelijkgestemde hoogopgeleide singles

parship

Single zijn wordt door iedereen anders beleefd. De een vindt het erg moeilijk om alleen te zijn, de ander kan de vrijheid eigenlijk ook wel waarderen. De een is fanatiek op zoek naar een nieuwe partner, de ander doet het rustig aan maar kijkt wel gericht rond. De mensen die er wel aan toe zijn om een nieuwe stap te zetten op liefdesgebied, wijzen we graag op PARSHIP. PARSHIP is al meer dan 13 jaar actief in Europa op het gebied van matchmaking. Duizenden koppels vonden elkaar dankzij het uitgekiende matchingsprincipe.

Bij PARSHIP komt u in contact met gelijkgestemde hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een partner die echt bij hen past. Aan de hand van onze persoonlijkheidstest stellen we u voor aan leuke vrijgezellen. Het overgrote deel van de singles die bij ons zijn ingeschreven heeft een opleiding op academisch of HBO-niveau. Daarnaast zijn onze leden in vergelijking met andere datingsites wat ouder: 88% is 30 jaar of ouder. Mensen die zich inschrijven bij PARSHIP weten wat zij zoeken in een partner. Zij willen niet langer afwachten wat er spontaan op hun pad komt, maar nemen het heft liever in eigen handen. Weet u wat we bedoelen? Start dan vandaag nog met daten!

WAAROM PARSHIP?

SIMPEL: 

  • 38% van onze leden vindt een nieuwe liefde bij PARSHIP
  • Kom in contact met gelijkgestemde hoogopgeleide singles
  • We bieden maatwerk en gemak met een persoonlijkheidstest
  • PARSHIP is meer dan online daten alleen

 
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Renata vertelt in deze vlog hoe je als ouder in een spagaat terecht kunt komen. Een spagaat tussen je gevoel en je verstand. Want natuurlijk zegt je verstand dat het goed is dat je kind ook naar de andere ouder gaat. Maar waarom voelt het dan zo beroerd. Waarom blijft het maar zo vreselijk pijn Lees verder > afscheiden van je kind is pijnlijk

Gouden Tips

Wil jij wekelijks onze Gouden Tips ontvangen? Meld je dan aan!
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.