Menu

PauwR Coaching Ontwikkel je zelfliefde

PauwR coaching

Waar sta jij op je pad? Misschien ben je net gescheiden, of sta je aan de vooravond van zo een ingrijpende gebeurtenis? Juist dan is het van belang dat je volledig op jezelf kunt vertrouwen.

Buiten dat er van allerlei praktische zaken geregeld moet worden, kom je vaak ook nog voor dingen te staan waar je helemaal niet op gerekend hebt. Dan nog maar niet te spreken over de emotionele rollercoaster waar je op dat moment ook nog eens mee moet dealen. De kans is behoorlijk groot dat je jezelf kwijt raakt. Wat voel jij? Waarvan krijg jij een glimlach op je gezicht? Welke dingen doe jij nu eigenlijk nog waar je echt blij van wordt? Hoe zit het met jouw geluk? Wat vind jij belangrijk? Misschien, als je heel eerlijk bent, heb je jezelf dit al jaren niet meer afgevraagd.

Waar staat zelfliefde op jouw prioriteiten lijst?

  • Doe je dingen waar vooral de ander gelukkig van wordt om de lieve vrede te bewaren?
  • Vind je het moeilijk om duidelijk te zijn en je eigen grenzen aan te geven?
  • Cijfer je jezelf vaak weg omdat je loyaliteit naar anderen belangrijker vindt? 
  • Zit er te weinig groei in je persoonlijke ontwikkeling?
  • Ervaar je te vaak momenten dat je laag in je energie zit?
  • Verlang je naar meer ontspanning, zelfvertrouwen en plezier?

Herken jij jezelf:

Het is alsof er een mistwolk in je hoofd hangt waardoor je het overzicht even kwijt bent. Je blijft dezelfde cirkeltjes lopen. Er zijn teveel losse eindjes die voor onrust zorgen, daardoor heb je het altijd druk en ben je nóóóóit klaar.

Door deze manier van leven voel je met regelmaat al je energie uit je lijf wegvloeien.

Je hebt het idee dat je bent vastgelopen en daardoor vanzelfsprekend je persoonlijke groei stil blijft staan.

Natuurlijk heb je dromen, en ook hoop, dat het allemaal snel weer wat makkelijker gaat en alles fijner wordt, dat alles goed komt. Als het de scheiding rond is…., wanneer de verhuizing achter de rug is…..,  als het conflict met een familielid uitgepraat is…., wanneer de vakantie begint…., wanneer de kinderen de juiste structuur hebben gevonden…., als we corona de baas zijn, etc, etc, en vervolgens schuif je al deze dromen om allerlei “onzinnige” redenen weer eens voor je uit.

Ben jij dit?

Wil jij het vanaf nu anders doen? Het is mogelijk, de bal ligt nu bij jou! Kom uit je comfortzone en stap in de groeizone. Ik heb de brug voor je gebouwd, mag ik jou veilig naar de overkant begeleiden? 

Samen met jou wil ik dolgraag aan de slag om je zelfliefde te ontwikkelen. Wanneer jij van jezelf houdt, laat je je minder snel uit het veld slaan door negatieve invloeden van personen en de dingen die om je heen gebeuren. Met voldoende zelfliefde heb jij het zelfvertrouwen om de regie over jouw leven geheel in eigen hand te nemen, door te leren luisteren en vertrouwen op jouw gevoel en intuïtie. Samen gaan we (her)ontdekken wat jouw waarden en normen zijn en onderzoeken waar jouw geluk ligt. Ik help je een liefdevolle relatie met jezelf op te bouwen en zult daardoor een gelukkiger mens zijn, voor jezelf en zeker ook voor je naasten. 

Mijn werkwijze

Als gediplomeerd coach en ervaringsdeskundige wil ik je helpen de weg naar jezelf terug te vinden, jouw waarden en normen voorop te stellen i.p.v. van die van de ander. 

Zelf hecht ik als coach, veel waarde aan eerlijkheid, oprechtheid, puurheid en vertrouwen, dit verwacht ik ook van jou.

Ik geef live coaching en e-coaching, met daarnaast de nodige ondersteuning middels telefoon, mail, whatsapp, zodat we dynamisch en frequent contact kunnen hebben om je, jouw nieuwe jij, snel en op de juiste manier eigen te kunnen maken.

Denk je nu, “Dit wil ik!” 

Neem dan contact met me op via mijn website www.pauwrcoaching.nl, of 📬 mail me contact@pauwrcoaching.nl of 📞  me 06-51248694 dan maken we een afspraak voor een geheel vrijblijvend en GRATIS kennismakingsgesprek. 

Lieve groet,

 

 

MEER BLOGS VAN DEZE PARTNER:
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Scheiden is een moeilijke beslissing voor volwassenen. Vaak gaat het om verschillen en onenigheden tussen hen. Kinderen zien beide ouders als geheel, met hun goede en minder goede kanten. Een kind kan niet kiezen tussen ouders op basis van de minder goede kanten. Roos vertelt in haar vlog van vandaag hoe je als ouders er Lees verder > kind kan niet kiezen tussen ouders
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.