Menu

Rechtsinfo, hulp bij scheiden

Rechtsinfo

Al in het jaar 2000 voelden we de behoefte om juridische diensten te kunnen vergelijken en Rechtsinfo.nl was geboren. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de belangrijkste portalen die jou helpt met het kiezen van hulp bij scheiden en ontslag. Bij ons vind je de hulp die het beste bij je past.

Hulp bij scheiden

Jij en je partner hebben besloten dat een scheiding de beste oplossing is. Nadat de kogel door de kerk is, is het goed om meer informatie over het scheidingsproces op te zoeken en te besluiten welke hulp jij en je partner nodig hebben om de scheiding goed te laten verlopen.

Je kunt ervoor kiezen om online te scheiden, waarbij je zoveel mogelijk zelf afspraken maakt en de documenten invult. Maar je kunt ook kiezen voor een scheidingsprocedure met meer hulp, bijvoorbeeld door een mediator of advocaat. Welke vorm van hulp het meest geschikt is, is afhankelijk van jullie persoonlijke situatie. Zijn jij en je partner nog on speaking terms? Dan zou het goed kunnen dat je online kunt scheiden, of misschien wil je toch wat ondersteuning van een mediator om de afspraken goed vast te leggen. Komen jullie er samen helemaal niet uit? Dan is het misschien verstandig om een beroep te doen op een advocaat.

Vraag je je af welke vorm van hulp het beste bij jouw situatie past of heb je hulp nodig bij het kiezen van een juridisch professional? Op Rechtsinfo vergelijk je eenvoudig de mogelijkheden.

Heb je een vraag? Neem dan gerust via onze contactpagina contact met ons op.

www.rechtsinfo.nl

 

MEER BLOGS VAN DEZE PARTNER:
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Scheiden is een moeilijke beslissing voor volwassenen. Vaak gaat het om verschillen en onenigheden tussen hen. Kinderen zien beide ouders als geheel, met hun goede en minder goede kanten. Een kind kan niet kiezen tussen ouders op basis van de minder goede kanten. Roos vertelt in haar vlog van vandaag hoe je als ouders er Lees verder > kind kan niet kiezen tussen ouders
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.