Menu

Scheiden Anno Nu

scheiden anno nu

Waarom zou je scheiden?

Je ziet regelmatig, dat mensen lang blijven in een situatie, die zijn kennen. Zij ervaren dit namelijk als veilig. Wanneer je besluit om dan toch te gaan scheiden dan gooi je eigenlijk alle ankers overboord en onbedoeld en vaak ook onbewust op een dusdanige manier, dat het belangrijk is om alle veiligheden zo spoedig mogelijk te hervinden.

Een scheiding is daarom niet een uniform juridisch gevecht maar veeleer een proces om jezelf te herpakken, waarbij je samen apart verder gaat. In de regel kunnen jullie een scheiding inclusief alle benodigde stukken binnen 3 á 4 maanden geregeld hebben.

Scheiden Anno Nu is een modern kantoor, dat jullie op allerlei manieren de mogelijkheid biedt om deze scheiding te regelen, op een eerlijke respectvolle en onpartijdige manier. Of zoals Eddy Murphy ooit zei: van alles dat je gezamenlijk hebt verdeel je ook door de helft. Hiermee komt een belangrijk onderdeel van een scheiding aan bod: je verdeelt immers de zorg voor jullie kinderen, je verdeelt het vermogen en je verdeelt het inkomen.

De zorg voor de kinderen staat voorop en daarna zullen jullie moeten bepalen of jullie de zorg kunnen betalen, eerst voor de kinderen en daarna voor jezelf. Om ervoor te zorgen, dat dit eerlijk gebeurt zijn er daarom normen opgesteld. Hierin zitten ook jullie woonwensen. Ik probeer zo snel mogelijk met jullie inzicht te krijgen in jullie mogelijkheden. Dit is een complex proces, waarin jullie volledig begeleid worden, zodat jullie altijd financieel, juridisch en emotioneel de juiste beslissing op basis van de juiste gegevens kunnen nemen.

Meer weten over Scheiden Anno Nu? Op de website krijg je antwoord op al jouw vragen over scheiding.

Willen jullie de scheiding samen op een evenwichtige manier regelen, dan nodig ik jullie van harte uit voor een kennismakingsgesprek.

mr. Max Rens

www.scheidenanno.nu

info@scheidenanno.nu

+31640613114

PastedGraphic-1

scheiden anno nu

scheiden anno nu

 

 

 

scheiden anno nu

scheiden anno nu
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Je vrouw gaat vreemd met je beste vriend Wat nu? Je loopt over van verdriet, woede en onbegrip. Marloes geeftLees verder > Je vrouw gaat vreemd met je beste vriend.
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.