Menu

Scheiden Anno Nu

scheiden anno nu

Waarom zou je scheiden?

Je ziet regelmatig, dat mensen lang blijven in een situatie, die zijn kennen. Zij ervaren dit namelijk als veilig. Wanneer je besluit om dan toch te gaan scheiden dan gooi je eigenlijk alle ankers overboord en onbedoeld en vaak ook onbewust op een dusdanige manier, dat het belangrijk is om alle veiligheden zo spoedig mogelijk te hervinden.

Een scheiding is daarom niet een uniform juridisch gevecht maar veeleer een proces om jezelf te herpakken, waarbij je samen apart verder gaat. In de regel kunnen jullie een scheiding inclusief alle benodigde stukken binnen 3 á 4 maanden geregeld hebben.

Scheiden Anno Nu is een modern kantoor, dat jullie op allerlei manieren de mogelijkheid biedt om deze scheiding te regelen, op een eerlijke respectvolle en onpartijdige manier. Of zoals Eddy Murphy ooit zei: van alles dat je gezamenlijk hebt verdeel je ook door de helft. Hiermee komt een belangrijk onderdeel van een scheiding aan bod: je verdeelt immers de zorg voor jullie kinderen, je verdeelt het vermogen en je verdeelt het inkomen.

De zorg voor de kinderen staat voorop en daarna zullen jullie moeten bepalen of jullie de zorg kunnen betalen, eerst voor de kinderen en daarna voor jezelf. Om ervoor te zorgen, dat dit eerlijk gebeurt zijn er daarom normen opgesteld. Hierin zitten ook jullie woonwensen. Ik probeer zo snel mogelijk met jullie inzicht te krijgen in jullie mogelijkheden. Dit is een complex proces, waarin jullie volledig begeleid worden, zodat jullie altijd financieel, juridisch en emotioneel de juiste beslissing op basis van de juiste gegevens kunnen nemen.

Meer weten over Scheiden Anno Nu? Op de website krijg je antwoord op al jouw vragen over scheiding.

Willen jullie de scheiding samen op een evenwichtige manier regelen, dan nodig ik jullie van harte uit voor een kennismakingsgesprek.

mr. Max Rens

www.scheidenanno.nu

info@scheidenanno.nu

+31640613114

PastedGraphic-1

scheiden anno nu

scheiden anno nu

 

 

 

scheiden anno nu

scheiden anno nu

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.