Menu

Succesvol Scheiden Rijnmond

scheidingscoach

Hoi, ik ben Carolien Roobol. Ik heb een praktijk als scheidingscoach in de regio Rijnmond.

Een echtscheiding staat op de tweede plaats in het lijstje van meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Als je er midden in zit vraag je je misschien af of de zon voor jou ooit weer gaat schijnen. Alle vragen en gevoelens die spelen in deze emotionele periode herken ik als geen ander. Zeven jaar geleden zat ik er zelf midden in.

Hoe fijn is het dat er een coachprogramma ontwikkeld is die jou helpt om de zon weer te kunnen zien?!

Als gecertificeerd scheidingscoach helpt ik je om beter te leren communiceren met je ex-partner. Zelfs als je denkt dat je alles al geprobeerd hebt om zonder ruzie met elkaar om te gaan. Het coachprogramma zorgt ook voor blije, onbezorgde kinderen. Je leert hoe je ze het beste kunt begeleiden en hoe je na de scheiding zonder conflicten ouders kunt zijn.

Ook als je al langer uit elkaar bent en het contact tussen jou en je ex-partner verloopt moeizaam, is deze coaching heel geschikt. Je hoeft niet samen te komen. Als één van de twee stopt met vechten, is er geen gevecht meer.

Ik maak graag kennis met je tijdens een gratis oriënterend gesprek in mijn praktijk of telefonisch als je dat beter uitkomt. Mijn coaching is maatwerk en wordt afgestemd op jouw situatie en vragen. Bel me direct op 06-36054971 of mail naar info@succesvolscheidenrijnmond.nl

Wil je meer lezen? Ga dan naar mijn website www.succesvolscheidenrijnmond.nl

Tot gauw!

 

scheidingscoachCarolien

Succesvol Scheidingscoach bij Succesvol Scheiden Rijnmond

Aangesloten bij Succesvol Scheiden Nederland

 
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Soms is je relatie 37 graden, dat is mooi. Soms ligt de temperatuur ver onder 0. Dat is nog geen reden om uit elkaar te gaan. Het is wel belangrijk om in balans te blijven. Sta je samen of alleen open voor de relatiethermometer? Bekijk de vlog van Marloes! Marloesvdheuvel.nl 06 15528303 info@marloesvdheuvel.nl Bekijk ook Lees verder > relatiethermometer
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.