Menu

Succesvol Scheiden Rijnmond

scheidingscoach

Hoi, ik ben Carolien Roobol. Ik heb een praktijk als scheidingscoach in de regio Rijnmond.

Een echtscheiding staat op de tweede plaats in het lijstje van meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Als je er midden in zit vraag je je misschien af of de zon voor jou ooit weer gaat schijnen. Alle vragen en gevoelens die spelen in deze emotionele periode herken ik als geen ander. Zeven jaar geleden zat ik er zelf midden in.

Hoe fijn is het dat er een coachprogramma ontwikkeld is die jou helpt om de zon weer te kunnen zien?!

Als gecertificeerd scheidingscoach helpt ik je om beter te leren communiceren met je ex-partner. Zelfs als je denkt dat je alles al geprobeerd hebt om zonder ruzie met elkaar om te gaan. Het coachprogramma zorgt ook voor blije, onbezorgde kinderen. Je leert hoe je ze het beste kunt begeleiden en hoe je na de scheiding zonder conflicten ouders kunt zijn.

Ook als je al langer uit elkaar bent en het contact tussen jou en je ex-partner verloopt moeizaam, is deze coaching heel geschikt. Je hoeft niet samen te komen. Als één van de twee stopt met vechten, is er geen gevecht meer.

Ik maak graag kennis met je tijdens een gratis oriënterend gesprek in mijn praktijk of telefonisch als je dat beter uitkomt. Mijn coaching is maatwerk en wordt afgestemd op jouw situatie en vragen. Bel me direct op 06-36054971 of mail naar info@succesvolscheidenrijnmond.nl

Wil je meer lezen? Ga dan naar mijn website www.succesvolscheidenrijnmond.nl

Tot gauw!

 

scheidingscoachCarolien

Succesvol Scheidingscoach bij Succesvol Scheiden Rijnmond

Aangesloten bij Succesvol Scheiden Nederland

 

Vlog

Rijd jij ook nog wel eens langs het huis van je ex? Loslaten van je boosheid na je scheiding is een hele kunst, heeft ook Roos zelf eLees verder > loslaten na je scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.