Menu

Scheidingsplanner

Scheidingsplanner

Scheidingsplanner, plan je nieuwe toekomst!

Als je gaat scheiden, dan wil je niet in ellenlange procedures terecht komen. Je wilt het liefst, ondanks alle emoties die meespelen, graag zo snel mogelijk je nieuwe leven op de rit hebben. Weten waar je aan toe bent, rust en duidelijkheid krijgen; dat is waar het om draait. Je wilt vooral inzicht hebben in je financiële toekomst. Wat wordt mijn besteedbaar inkomen na de scheiding en welke woonsituatie is er mogelijk? Je wilt daarnaast direct de juiste afspraken maken, zodat je na verloop van tijd kunt zeggen: we hebben het allemaal goed geregeld. Wij kunnen je uitstekend helpen om dit te bereiken.

Waarom professionele hulp bij je scheiding?

In het scheidingstraject zul je veel zaken moeten gaan regelen. Om verschillende redenen roep je daarom bij voorkeur de hulp van een scheidingsspecialist in. Bijvoorbeeld omdat je:

  • Niet in een vechtscheiding wilt belanden
  • Zelf geen financiële kennis hebt
  • Zoveel moet regelen dat je het overzicht kwijt bent
  • Geen idee hebt wat je rechten en plichten zijn
  • Emoties te veel in de weg zitten om samen afspraken te maken
  • Niet weet waar je goed aan doet

Daarnaast wil je niet dat:

  • Je verkeerde afspraken maakt die financieel nadelig zijn
  • Je later toch weer verplicht contact met ex-partner moet hebben omdat de gemaakte afspraken niet kloppen
  • Je na je scheiding weer naar de rechtbank moet voor nieuwe procedures
  • De Belastingdienst bij je aanklopt in verband met verkeerde fiscale afspraken

Onze werkwijze: het Scheidingsplan®

Met ons Scheidingsplan® hoef jij je over bovengenoemde situaties geen zorgen te maken. Het is een unieke methode om je op de best mogelijke manier te laten scheiden. Het is jouw persoonlijke plan en het bereidt je voor op jouw nieuwe start, op jouw toekomst na de scheiding. Het Scheidingsplan® zorgt voor duidelijkheid in jouw situatie en de te nemen stappen.

Scheidingsplan

Wij begeleiden je hierbij van begin tot eind en houden oog voor de aanwezige emoties. Wij bieden jou en jouw ex-partner één loket om de scheiding te regelen. Je hoeft niets zelf uit te zoeken, want je wordt door de Scheidingsplanner gedurende het gehele scheidingsproces begeleid. Zo weet je snel waar je aan toe bent en dat geeft duidelijkheid en rust; niet alleen tijdens de scheiding, maar ook in de tijd daarna.

Wil jij dit ook?

Zoek een Scheidingsplanner

 

 

Waarom een Scheidingsplan®

Maak gerust een afspraak

Een scheidingstraject is een vertrouwenstraject, waarvan er niet één gelijk is aan de andere. Daarom heb je een specialist van de Scheidingsplanner nodig. Iemand die het klappen van de zweep kent en jou door de soms lastige perioden loost op weg naar een nieuwe start en een prettige toekomst. Vertrouwen geven en krijgen begint met persoonlijk kennismaken, iets van de Scheidingsplanner graag met je doet. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

de scheidingsplanner

 

 

Tip: doe kennis op

Scheidingsboekje De eerste tip dat wij je willen geven: zorg dat je goed geïnformeerd bent. Want als je goed geïnformeerd bent, kun je betere beslissingen nemen. Zeker als je voor het eerst met een scheiding te maken krijgt, weet je vaak niet wat er allemaal op je afkomt. Probeer daarom een overzicht te krijgen over alles wat er bij komt kijken. Ons gratis boekje ‘Een nieuwe start…’ is een goed vertrekpunt. Je vindt er alles in wat je moet weten over scheiden.

 
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Goed communiceren na je scheiding als ouders in plaats van partners doe je met woorden. Maar hoe vind je nou de juiste woorden? Bekijk de vlogLees verder > communiceren na scheiding
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.