Menu

Stop je vechtscheiding

stop je vechtscheiding

SPECIAAL VOOR VADERS IN SCHEIDING

Mannen die scheiden komen terecht in een wereld die gedomineerd wordt door vrouwen. De meeste advocaten, rechters en mediators zijn vrouw. Dit geldt ook voor de deskundigen in de jeugdzorg en kinderbescherming.

Om die reden is Stop je Vechtscheiding opgericht. SPECIAAL VOOR VADERS.

“De shit van mijn verleden, is de mest van jouw toekomst”

Stop je vechtscheiding

Hans, zelf ook vader, helpt andere vaders om zo goed mogelijk door de scheiding heen te komen, zonder frustratie en met de forse besparing van dure kosten voor juridische bijstand en gezondheidszorg. Hij maakte zelf twee scheidingen mee, als kind en volwassen man. Beide scheidingen verliepen jammer genoeg erg moeizaam. Ook maakte hij van nabij scheidingen mee waarbij zelfs de politie en de kinderbescherming aan te pas moest komen. Hij weet dus als geen ander wat een scheiding kan inhouden.

In de afgelopen jaren heeft hij zich verdiept en bekwaamd in het onderwerp vechtscheiding en is expert op dit gebied geworden en traint en coacht sindsdien vaders in een vechtscheiding en leert hen op een krachtige, indringende en effectieve wijze samen te werken in een constructief ouderschap. Met de juiste vaardigheden en kennis is het voor elke vader mogelijk om niet jezelf, noch je kinderen de dupe te laten worden van deze toch al emotionele periode.

Scheiden is een proces dat vaak eenzaam is en gepaard gaat met de voortdurende twijfel of je het wel goed doet. Je hoeft het echter niet alleen te doen!

Kortom, maak jij als vader je zorgen over jouw scheiding, het uit elkaar gaan en over de gevolgen daarvan voor jezelf en jouw kind(eren)? Kijk dan voor meer informatie op www.stopjevechtscheiding.nl of stuur een bericht naar info@stopjevechtscheiding.nl dan neem ik contact met je op om te bespreken of ik jou kan helpen.
Hans Kriek

Trainer, coach, gescheiden én
vader van een geweldige dochter en zoon

stopjevechtscheiding

Vlog

We kregen de vraag: Waarom verdwijnen liefde en respect uit je relatie? Deze vraag is natuurlijk heel moeilijk te beantwoorden maar Roos Boer heeft een heel mLees verder > scheiding liefde en respect
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.