Menu

Succesvol Scheiden Nederland

Succesvol Scheiden

Als de relatiecoach te laat is en de rechtbank te vroeg is, kan je terecht bij een Succesvol Scheidingscoach. Maar ook als je al jaren uit elkaar bent en het loopt niet goed.

Kortom het coachprogramma van Succesvol Scheiden Nederland is in alle stadia toepasbaar.

Wil je weten wat Succesvol Scheiden Nederland is?

Bekijk dan dit filmpje:

Startbeeld video Wanda

– Ben je nog zo woedend en gekwetst dat je de omgang met je ex uit de weg gaat?

– Schiet je al in de stress bij het alleen al binnenkomen van de app of mail?

– Ben je aan het scheiden en ben je bang dat jullie in een vechtscheiding terecht komen? – Gaan jullie zo slecht met elkaar om en hebben jullie kinderen daar last van?

– Lukt het maar niet om tot afspraken te komen of komt je ex die niet na?

Een scheiding kost heel veel energie, geeft veel stress en kan ook heel veel geld kosten.

Eigenlijk willen alle ouders die wij spreken hetzelfde:

Rust. Een normale, respectvolle omgang met de andere ouder, zodat jullie samen ouders kunnen zijn voor jullie kinderen.

En jullie allebei verder kunnen met jullie leven en de kinderen zonder stress verder kunnen opgroeien.

De methode Succesvol Scheiden is een coachprogramma dat je leert om je negatieve emoties en gedachten te neutraliseren. Het leert je de allerbeste technieken om met je ex om te gaan en hoe je uit het conflict kan stappen.

Het mooiste is dat je het coachprogramma ALLEEN kan volgen, je hoeft dus niet samen aan tafel als je dat niet wil.

Succesvol Scheiden Nederland bestaat uit allemaal gecertificeerde scheidingscoaches, die exclusief zijn opgeleid aan de Succesvol Scheiden Academie.

En zijn werkzaam door het hele land, dus wel zit altijd een coach bij jou in de buurt.

Wil je een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek met een van de scheidingscoaches bij jou in de buurt?

 

Met vriendelijke groet,

 

Wanda Vendrig

www.succesvolscheiden.nl

Directeur Succesvol Scheiden Nederland

Lees hier alle blogs van SSN:

www.succesvolscheidennederland.nl

www.succesvolscheidenacademie.nl
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Scheiden is een moeilijke beslissing voor volwassenen. Vaak gaat het om verschillen en onenigheden tussen hen. Kinderen zien beide ouders als geheel, met hun goede en minder goede kanten. Een kind kan niet kiezen tussen ouders op basis van de minder goede kanten. Roos vertelt in haar vlog van vandaag hoe je als ouders er Lees verder > kind kan niet kiezen tussen ouders
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.