Menu

Uit elkaar? Uitelkaar.nl

Scheiden is emotie. Verdriet omdat je je relatie niet hebt kunnen redden. Bezorgdheid over je kinderen. Onzekerheid over hoe je omgeving gaat reageren en hoe je (financiële) toekomst eruit ziet. En dat terwijl je als je uit elkaar gaat voor de opgave staat om samen eerlijke afspraken te maken en praktische zaken te regelen.

Wij willen stellen helpen dit goed te doen. Zonder escalatie of juridische strijd. Niet door alles uit handen te nemen, maar door op ons platform uitelkaar.nl een omgeving te bieden waarin zij ondersteund worden door de beste hulp en informatie, zodat zij zelf de regie over hun scheidingsafspraken kunnen nemen.

We nemen daarbij het voortouw in Nederland. Samen met en geïnspireerd door onze klanten werken we aan het verbeteren van ‘het scheiden’ door continue te innoveren op het vlak van begeleiding van scheiding. Wij geloven dat het proces waarin je terechtkomt als je uit elkaar gaat beter en innovatiever kan. Daar hebben onze klanten, hun kinderen (als die er zijn)  en uiteindelijk de hele samenleving baat bij.

Hoe werkt het?

Met uitelkaar.nl maakt je stap voor stap een scheidings- en/of ouderschapsplan. Online, in je eigen tijd en tempo. Met professionele begeleiding. Tegen een vaste prijs.

uit elkaar online scheiden

 

 

Na het doorlopen van een intake, werk je samen online aan je scheidingsafspraken. Als je kinderen hebt, maakt een expert van het LBIO een kinderalimentatieberekening voor je. Uitelkaar.nl helpt met informatie, tips en een duidelijk structuur. Met vragen kunt je altijd terecht bij je casemanager. Als je er toch niet helemaal samen uit komt is er professionele hulp in de vorm van advies, bemiddeling of een externe beslisser beschikbaar.

Zijn alle afspraken gemaakt en akkoord? Dan kijkt een onafhankelijk scheidingsadvocaat ernaar zodat je zeker bent van eerlijke en volledige afspraken die ook juridisch kloppen. Vervolgens gaat je scheidingsplan voor de afronding naar de rechtbank. Ook ongehuwde ouders kunnen bij ons terecht voor een kwalitatief ouderschapsplan.

Uitelkaar.nl voldoet aan de kwaliteitseisen van de Raad voor Rechtsbijstand. Daarnaast is er voor uitelkaar.nl een regeling tot stand gekomen, zodat klanten met lagere inkomens in aanmerking komen voor subsidie.

Meer informatie

 Op uitelkaar.nl vertellen klanten over hun ervaringen. Lees op onze website meer over de modules en kosten.

www.uitelkaar.nl

info@uitelkaar.nl

085-070 2500
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Scheiden is een moeilijke beslissing voor volwassenen. Vaak gaat het om verschillen en onenigheden tussen hen. Kinderen zien beide ouders als geheel, met hun goede en minder goede kanten. Een kind kan niet kiezen tussen ouders op basis van de minder goede kanten. Roos vertelt in haar vlog van vandaag hoe je als ouders er Lees verder > kind kan niet kiezen tussen ouders
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.