Menu

Werk&Scheiding

Werk en scheiding

Werk&Scheiding is hét bureau dat landelijk werknemers in scheiding begeleidt om (langdurig) verzuim te voorkomen. Met deze proactieve, specialistische aanpak begeleiden we werknemers om met plezier én kwaliteit hun werk te blijven doen in deze heftige tijd. Deze individuele coaching is kort en effectief; binnen 6 tot 8 weken sta je weer stevig in je schoenen.

Wie zijn Werk & Scheiding

Elske is van huis uit jurist, mediator en coach. In de jaren dat ze als mediator aan het werk was, heeft ze een groot aantal echtscheidingen begeleid en daarbij mensen in een zware periode in hun leven gezien. Met haar kennis en bevlogenheid maakt ze het verschil bij een Werk&Scheiding-traject

Yorick is eigenaar en ontwikkelaar van Werk&Scheiding. Door zijn combinatie van enthousiasme en ervaring kan hij snel mensen meenemen. Met zijn uitgebreide kennis op zowel pedagogisch, zakelijk als ook op het gebied van scheiding heeft hij een positief effect op duurzame gedragsverandering bij de cliënt en organisatie.

Motto

Het motto van Werk&Scheiding is:

“Het is niet weten wat te doen, maar doen wat je weet.”

Tony Robbins

Daarom is deze coaching ook gericht op doelgerichte actie en wel binnen jouw cirkel van invloed. Daar waar jíj het verschil kunt maken. Aan de slag en merken waar je een positieve impact kunt maken op jezelf, de kinderen én jouw (aanstaande) ex-partner. Je ervaart dat je geen speelbal bent, maar grip kunt hebben in een periode van emotie en onrust. Zo kun je de goede dingen goed doen.

Wat doet jouw werkgever?

Jouw werkgever huurt Werk&Scheiding in om jou te begeleiden. Jouw leidinggevende of HR-adviseur ziet dat deze ondersteuning jou gaat helpen jouw werk goed te blijven doen en om uitval te voorkomen.

Hierdoor worden de kosten over het algemeen betaald door de organisatie waar jij werkt. Soms komt het uit jouw eigen nascholing budget, vaak is er tijd en geld gereserveerd binnen een afdeling.

Goed om de mogelijkheden binnen de organisatie met jouw leidinggevende en HR-adviseur te bespreken als je graag begeleiding van Werk&Scheiding zou willen. Je kutn ook altijd conatct met ons opnemen om er samen over na te denken.

 

We bekijken samen wat voor jou een passend antwoord is.

www.werkenscheiding.nl

 

06-47963205 (Elske)

elske@nieuwestap.nl

 

06-45006741 (Yorick)

info@werkenscheiding.nl

 

Werk en scheiding
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding Wat is narcisme?

Vlog

Wat is nu het geheim om jullie communicatie te verbeteren? Je doet heel hard je best om de ander tegemoet te komen maar het komt maar niet binnen bij de ander. Er wordt altijd anders gereageerd dan jij verwacht. Hoe kan dat toch? Je blijft in een welles-nietes spelletje ronddraaien en je komt samen helemaal Lees verder > wat is het geheim om jullie communicatie te verbeteren?
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.