Menu

Werk&Scheiding

Werk en scheiding

Werk&Scheiding is hét bureau dat landelijk werknemers in scheiding begeleidt om (langdurig) verzuim te voorkomen. Met deze proactieve, specialistische aanpak begeleiden we werknemers om met plezier én kwaliteit hun werk te blijven doen in deze heftige tijd. Deze individuele coaching is kort en effectief; binnen 6 tot 8 weken sta je weer stevig in je schoenen.

Ik ben Yorick Saeijs en heb Werk&Scheiding ontwikkeld. Deze aanpak is ontstaan nav mijn eigen scheiding. Door grote inzet van de moeder van mijn kinderen en mijzelf is onze scheiding iets waar ik trots op ben. Dat heeft mij ertoe gebracht anderen erbij te gaan helpen een soort gelijk resultaat te behalen. Ik heb mijn kennis en ervaring op het gebied van pedagogiek, vitaliteit en scheiding gecombineerd tot een effectieve begeleiding.

Mijn motto is: “Het is niet weten wat te doen, maar doen wat je weet.” Tony Robbins

Daarom is deze coaching ook gericht op doelgerichte actie en wel binnen jouw cirkel van invloed. Daar waar jíj het verschil kunt maken. Aan de slag en merken waar je een positieve impact kunt maken op jezelf, de kinderen én jouw (aanstaande) ex-partner. Je ervaart dat je geen speelbal bent, maar grip kunt hebben in een periode van emotie en onrust. Zo kun je de goede dingen goed doen.

Wat doet jouw werkgever?

Jouw werkgever huurt Werk&Scheiding in om jou te begeleiden. Hierdoor zijn de kosten over het algemeen niet voor jou. Er wordt binnen organisaties verschillend mee omgegaan; soms komt het uit jouw eigen nascholing budget, vaak is er tijd en geld gereserveerd binnen een afdeling. Goed om de mogelijkheden binnen de organisatie met jouw leidinggevende en HR-adviseur te bespreken als je graag begeleiding van Werk&Scheiding zou willen.

Meer weten wat Werk&Scheiding voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op en dan bekijken we samen wat voor jou een passend antwoord is.

www.werkenscheiding.nl

06-45006741

info@werkenscheiding.nl

Werk en scheiding
Veel gelezen blogs

Scheiden en nu? Je scheiding aanvragen, hoe doe je dat? Alles wat je wilt weten over alimentatie na je scheiding Partneralimentatie gaat van twaalf naar vijf jaar Alles over partneralimentatie Alles over kinderalimentatie Kinderalimentatie en de nieuwe partner; hier moet je op letten! Alimentatie berekenen 13 tips voor gescheiden ouders 5 super tips voor het opstellen van het ouderschapsplan Co ouderschap, wat houdt dat precies in? Rechten van vader bij de omgangsregeling Toestemmingsformulier om te reizen met kind na scheiding Echtscheiding en hechting bij baby’s en peuters Verwerking van je scheiding Zo heb ik de eenzaamheid na de scheiding overwonnen Wat is een vechtscheiding nou eigenlijk? Wanneer mag ik weer moeder zijn? Frances blogt over ouderverstoting Narcisme in je relatie: herken de 3 fases Gaslighting en narcisme. Hoe ga je daar het beste mee om? Wat doet een mediator nou eigenlijk? Rechten van het kind (12-18 jaar) bij de scheiding

Vlog

Renata vertelt in deze vlog hoe je als ouder in een spagaat terecht kunt komen. Een spagaat tussen je gevoel en je verstand. Want natuurlijk zegt je verstand dat het goed is dat je kind ook naar de andere ouder gaat. Maar waarom voelt het dan zo beroerd. Waarom blijft het maar zo vreselijk pijn Lees verder > afscheiden van je kind is pijnlijk
Hoi, ik ben Annelies Hulsker en ik nodig je uit om lid te worden van onze Community om in contact te komen met andere ervarensdeskundigen.
Hoi, ik ben Elske Damen, wij willen je helpen om de periode tijdens en na je scheiding net wat makkelijker te maken, ik wens je veel plezier op deze site.